Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking+torque

Czarny94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem: gdy loguje sie przez torque jest wszystko ok, wlaczam sro kinga pokazuje sie ze wykryl i jak zawsze na chwile sie silka zawieszszal i po chwili ruszal lecz na torque zawiecha i kicha nie idzie dalej;/ jak odpalam normalnie silka to idzie ale na torque nie;/ wie ktos dla czego i jak temu zaradzic? z gory dzieki za pomoc;)

Opublikowano

A wasz Torque czy jak to tam zapobiega tak jak w sbotcie ze mozesz przez kilka h nie miec dc ? bo np jak w sbotcie odpalalem chara to bez clientlessa biegal 4h a z lessem 7h , to tez ma taka funkcje :P? srr ze noobowskie pytanie ale nie czytalem tematu ^^

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dziwne, umnie normalnie biega char po 15/20h bez dc, na clientless trochę więcej.

//D&G

sygna1o.jpg

Opublikowano

Mam problem ze sroking i torque otoż jak odpale torque daje login jak uda mu sie wbic wybieram select na moją postać poczym loguje srokinga biore swap to client to przy wersji najnowsze srokinga gra włacza sie widze swoja postać pokazuje sie okienko log1 i sie wszystko zawiesza a przy wierji 1cos tam 19 gra sie włacza ale po jak dusze end to nic sie nie dzieje

Opublikowano

yoooo mam ten sam problem xD i wbijalem sie na serwa 5 razy juz xD i za kazdym razem jak wejde na postac to sro king nie dziala xD . teraz sprobuje jak kolega wyzej xD czyli odpale wbije i zaznacze postac potem odpale sro kinga a na koncu wejde " do świata gry " xD . Wie ktos moze co jest z loaderem + torque + testosteron ?

Admin Cienia
Opublikowano

Co wy robicie że wam nie działa? ^^ Opiszę wam jak ja robię i działa elegancko. Więc najpierw włączacie jednego srokinga i logujecie się na niego lecz nie klikacie start!, następnie wchodzicie w torque, i zaczynacie się logować. Gdy zaloguje wybieracie chara i klikacie select, następnie klikacie swamp to client, gdy gra zacznie się włączać i ukaże się pasek ładowania pasek nie będzie się łądował gdyż nasza postać teleportuje się w tym momencie do miasta, gdy postać będzie w mieście zaczyna wam się ładować silk, czekacie aż się załaduje a gdy ujrzycie postać po chwili sroking powinien odpalić.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Co wy robicie że wam nie działa? ^^ Opiszę wam jak ja robię i działa elegancko. Więc najpierw włączacie jednego srokinga i logujecie się na niego lecz nie klikacie start!, następnie wchodzicie w torque, i zaczynacie się logować. Gdy zaloguje wybieracie chara i klikacie select, następnie klikacie swamp to client, gdy gra zacznie się włączać i ukaże się pasek ładowania pasek nie będzie się łądował gdyż nasza postać teleportuje się w tym momencie do miasta, gdy postać będzie w mieście zaczyna wam się ładować silk, czekacie aż się załaduje a gdy ujrzycie postać po chwili sroking powinien odpalić.

zrobilem tak jak pisałeś i dalej to sam jak sie miasto ładujest jest takie na wpół biało kolorowe to sie scina a okienko log wyskakuje na ekranie gdize sie postaci wybiera

• Dodaj nową pozycję...