Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wy na to?

Pro kiki Junior

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dobry pomys? z tym turniejem?

• Tak
      31
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze by zrobic konkurs bez run i masteries, żeby wszyscy mieli szanse, o ss nie mowie bo chyba kazdy ma 12 lvl -.- i np. mirrora postacia z rotacji wtedy beda jajca

Opublikowano

Proszę wszystkich którzy chcą brać udział w turnieju o zrobienie sobie drugiego konta z 1lv. Dzięki temu będą się liczyć tylko umiejętności gracza, nie zakupione przez niego runy czy rozdane masterki.

Być może nie będzie to pasowało kilku osobom, ale jest to najlepsze rozwiązanie aby chodź trochę zmniejszyć różnicę między 15 a 30 lvl-em.

Nicki nowych kont podajcie w temacie z zapisami (nie usuwając nicku głównego konta).

Opublikowano

Proszę wszystkich którzy chcą brać udział w turnieju o zrobienie sobie drugiego konta z 1lv. Dzięki temu będą się liczyć tylko umiejętności gracza, nie zakupione przez niego runy czy rozdane masterki.

Być może nie będzie to pasowało kilku osobom, ale jest to najlepsze rozwiązanie aby chodź trochę zmniejszyć różnicę między 15 a 30 lvl-em.

Nicki nowych kont podajcie w temacie z zapisami (nie usuwając nicku głównego konta).

Kurde, tylko np. u mnie jest tak, że bez run teemem mam staty 0-7, a z runami to np. 15-6

więc mi to za bardzo nie pasuje, no ale niech będzie..

Opublikowano

Kurde, tylko np. u mnie jest tak, że bez run teemem mam staty 0-7, a z runami to np. 15-6

więc mi to za bardzo nie pasuje, no ale niech będzie..

Ale na normalach wszyscy mają runy, tu nikt.

Opublikowano

A co jeśli jeden członek drużyny sie nie wstawi? cała drużyna pada? bez sensu troche.

Opublikowano

A co jeśli jeden członek drużyny sie nie wstawi? cała drużyna pada? bez sensu troche.

Być może będzie możliwość przełożenia meczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...