Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladiatus

kalipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w opisie chodzi o gre gladiatus, poszukuje darmowego sposobu na Centuriona jezeli jest to mozliwe. Nie jestem pewien czy jest taki sposób dlatego sie pytam czy jak ktos ma czy moze podac jezeli tak to był bym wdzieczny. czekam na odpowiedzi

(DaM5*)

Opublikowano

Napewno jest bo to plemion jest do wszystkich gier jest do ogame metaldamage tylko nies potkalem ise z Gladiatusem :/

Opublikowano

Plemiona mają tylko ułatwiony dostęp, do niektórych opcji, a w Gladiatusie zwiększają się punkty walki i skraca się czas bitwy, więc to nie ma nic ze sobą wspólnego. To tak jakby powiedzieć, że ma się cheaty do pasjansa, więc w WoWie tez pewnie będą działać.

e8k1et.gif
Opublikowano

@up

ja to bym tego tak nie porównał bo pokazujesz niebo i ziemie ja bym powiedział pasjans i saper

a tera na temat sadze ze jeżeli ktoś by się wysilił to może i by coś znalazł ale tego nie jestem pewien na 100%^^

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

nali11 ten temat co podałeś jest mój i powiem ci coś o tym : to jest skrpt specjalnie do plemion :| Dzieki niemu widzisz tylko przyciski które masz w koncie premium ale on nie wpływa w żaden sposób na gre nadal nie można 3 budynków i wiecej zrobić. Do gier przeglądarkowych nie ma Hacków!!!!

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Niby i tak ale nie raz widalem na filmikal jak kolesie robia sobie darmowe rubiny np. w gladiatusie i takie tam moze to jest jakis pic na wode ale mozliwe ze cos jest. !

Opublikowano

To jest pic na wode. To wszystko to fotomontaż.

Elberd Hubbard

Opublikowano

a to tak jak z tym czasem dajesz stajnie 8godzin zmieniasz czas na zegarku w kopmie i juz masz 1s ale jak daz odzwierz to ani kasay ani honoru ani dos. pic na wode dzieki ale warto było pograzyc ten temat(Jak byscie cos mieli to piszcie dam 5)

Opublikowano

A ty dalej jak byście coś mieli xD. Temat do zamkniecia.

Elberd Hubbard

Opublikowano

No nawet fajny ale to nadal nie Hack ;]

Elberd Hubbard

• Dodaj nową pozycję...