Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem:Z grą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zagrać na TBC ale podczas włączania mam odrazu Patch 4.0.0.Potwierdzam że gra jest orginalna.Wow-a odpalam przez WoW.exe.

Opublikowano

A jaką wersję instalowałeś?

Jak chcesz grać na TBC musisz ściągnąć to co tutaj, pod napisem "Jak zagrać na patchu 2.4.3 ?".

To jest ukryta treść, proszę

Właśnie tak.Ja i kilku moich kumpli chcemy bardzo pograć w World of warcraft:The burning Crusade,ponieważ nudzi nam się wieczorem w wakacje.Tylko sam niewiem bo gdy go zainstalowałem.To jak włączam gre mam napisaną wersje 4.0.0.Więdz mósze tylko ściągnąc ten plik który mi podałeś.Ja żadnych patchow nieściągałem tylko gdy się launcher włączył to ja go wyłączyłem,i włączyłem gre przez "WoW.exe".Bo bardzo chciałbym pograć na TBC z moimi kumplami.Więc mósze tylko ściągnąc tego patcha tak,i juz mi będzie chodził ?.Odpowiedz jak najszybciej bo sądze że się na tym znasz.Jeszcze raz dziękuje :).

A jaką wersję instalowałeś?

Jak chcesz grać na TBC musisz ściągnąć to co tutaj, pod napisem "Jak zagrać na patchu 2.4.3 ?".

To jest ukryta treść, proszę

I instalowałem Pierwszego world of warcraft oraz world of warcraf:The burning crusade.Nieinstalowałem Wrath of the lich king i cataclysma tylko te pierwsze dodatki.

Legenda
Opublikowano

Właśnie tak.Ja i kilku moich kumpli chcemy bardzo pograć w World of warcraft:The burning Crusade,ponieważ nudzi nam się wieczorem w wakacje.Tylko sam niewiem bo gdy go zainstalowałem.To jak włączam gre mam napisaną wersje 4.0.0.Więdz mósze tylko ściągnąc ten plik który mi podałeś.Ja żadnych patchow nieściągałem tylko gdy się launcher włączył to ja go wyłączyłem,i włączyłem gre przez "WoW.exe".Bo bardzo chciałbym pograć na TBC z moimi kumplami.Więc mósze tylko ściągnąc tego patcha tak,i juz mi będzie chodził ?.Odpowiedz jak najszybciej bo sądze że się na tym znasz.Jeszcze raz dziękuje :).

I instalowałem Pierwszego world of warcraft oraz world of warcraf:The burning crusade.Nieinstalowałem Wrath of the lich king i cataclysma tylko te pierwsze dodatki.

Skoro instalowałeś tylko podstawkę i TBC to musisz mieć TBC, chyba, że uruchomiłeś Launcher to Ci się patchowało do najnowszej wersji.

Spróbuj zainstalować od nowa, tylko Podstawka i TBC i nie włączaj Launchera.

Opublikowano

Skoro instalowałeś tylko podstawkę i TBC to musisz mieć TBC, chyba, że uruchomiłeś Launcher to Ci się patchowało do najnowszej wersji.

I wtedy po pobraniu patcha 2.4.3,powinien i już odpowiendnio działać?

I po zainstalowanu pierwszego world of warcraft i "The burning crusade bez włącznia launchera.I po pobraniu patcha 2.4.3.Jakbyś mógł to podaj mi jeszcze realmlist do "The burning Crusade".I wtedy powinno mi działać ?.Opdowiedz jak najszybciej.Jeszcze raz dzięki :).

Jeszcze jedno ja mam pobierać od patcha 2.0.0 czy moge ściągać odrazu od 2.4.2.-2.4.3?