Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] do FiszBóóta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po pierwsze: chce zacząć używać tego FB: http://www.mpcforum.pl/topic/253208-downloadfishbotblok-hscpu-limit-a-to-wszystko-dziala-na-pl/

Mam kilka pytań:

działa na win7?

czy jak bede bocił tylko jednym harem, a 2 miał odpalone i grał bez hacków, jest szansa ze ban pojdzie na wszystkie konta?? (przerzuty przez ziemie bd robił:))

czy musze blokować HS? jak tak to jakim najlepiej?

czy musze odpalać specjalnie clienta przez bypass dla fiszbota?

----- to chyba na razie tyle co do FB

Ale mam jeszzcze pytanie, mam laptopa słabszego niż moje inne kompy.... ale grałem na nim w metka jak wchodził HS i tu moje pytanie, czemu teraz jak zainstalowałem na nim metka jest tak:

loguje sie, wchodzi, pasek ładowania sie laduje i mnie wywala znow do wyboru świata?

Opublikowano (edytowane)

To tak. Jest to raczej najlepszy FB, sam go używam i już zostawiłem go nawet na dwie noce, na różnych serwerach i nie zbanowali mi konta. Natomiast ten gotowy w Bypass nie polecam, ma trochę błędów, m.in sam zabija małże oraz loga, a ja sam po 2 dniach użytkowania załapałem bana. Ten FB działa jak najbardziej na Win7, sam mam wersję 64-bit i śmiga bez żadnych błędów. Osobiście dostałem bana na jedno konto, a te pozostałe na e-mailu są nienaruszone(kiedy użytkowałem FB Bypass), jak ukryjesz postać i będziesz na ziemi łowił, nie powinni cię złapać, zresztą jest o tym sporo tematów. HS blokuj Bypassem i modem Kamera, są to najprostsze w użytku programiki, które nie zawiodą. Klienta odpalaj Metin2_Start, jeśli będziesz miał mod Kamera, a nawet jak te dwa, łącznie z Bypassem, to też tym samym, utwórz sobie skrót, a odpalanie FB to przez Inject, masz dużo instrukcji. Jeśli cię złapie GM, to raczej ban na cały e-mail, a może się zdarzyć, że na IP. Aha i jeszcze jedna uwaga, nie pisz podwójnych postów, używaj edycji.

Edytowane przez frapsik5
Opublikowano (edytowane)

Czy ty się dobrze czujesz? Zawalasz temat spamem, double postami, nadmierna ilość znaków zapytania, brak cierpliwości i jeszcze nie umiesz się w temacie wysłowić.

"Maina" ci nie zbanują jeśli:

a ) jest na innym mailu niż postać do fb

b ) masz zmienne IP

c ) dostaniesz nietypowego bana, więcej tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/409889-innedziwny-ban/

Edytowane przez frapsik5
Opublikowano

Mam jeszcze pytanie, jak sie robi obejścia w tym tak zwanym ExpItEasy? Zeby te Injectory weszły? Bo mi znika injector ale nie załącza się program. Prsoze o pomoc! :<

Opublikowano

W Injectorze ustawiłeś w pierwszej rubryce metin2client.bin, a w drugiej ExpIsEasyV3.0.dll? Zanim odpalisz musisz wyłączyć Metina, uruchomić to i dopiero potem tym plikiem co mówiłeś.

Opublikowano

W Injectorze ustawiłeś w pierwszej rubryce metin2client.bin, a w drugiej ExpIsEasyV3.0.dll? Zanim odpalisz musisz wyłączyć Metina, uruchomić to i dopiero potem tym plikiem co mówiłeś.

właśnie tak mam jak piszesz :s i nei wiem czemu ale injector znika ale sie nie załącza :(

a jak sie tam coś te objeścia robi winrarem?