Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Dziwny Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Otóż niedawno dostałem trochę dziwnego bana, otóż łowiłem sobie już długo od samego rana, 6:00 do 12:00, co chwilę(10-20min.) sprawdzałem jak to idzie. Łowiły dwie postacie, jedna na CH3, druga na CH4, miejsca daleko od miasta, przy morzu, obie były na różnych e-mailach, ale pierwsza była moją główną postacią. Włączyłem sobie grę, po 20 minutach wróciłem, byłem już wylogowany, oczywiście blokada na dwa konta. Tylko że to było jakieś dziwne, żadnej wiadomości e-mail, żadnej blokady IP(mogę sobie grać normalnie) i żadnej blokady e-mail(pozostałe konta na e-mailu, gdzie była postać nie zostały zablokowane). Koledzy mi mówili niedawno, że dostali bana na wszystkie konta, jakie były na tym samym mailu co bot, a nawet na adres IP, sam słyszałem, że po takim zabiegu zakłada się konto na innym IP i gra się na tym. Doświadczyłem jedynie blokady konta, a dziwne jest to, że akurat jak poszedłem grać, bana dostałem, wcześniej stale kontrolowałem postacie. O co tu biega, pomóżcie. Łowiłem na FB, który znajdował się w paczce ByPass v.1.4.

Edytowane przez frapsik5
Opublikowano

Ja miałem inny ale też ciekawy przypadek. Miałem załączone 3fb każdy na innym e-mailu i każydy był w innym miejscu. Każdy z nich miał totalnie inny nick, ale login podobny a hasło to same.Chce wyłączyć boty i patrze że na trzecim fb jest wiadomość od GM'a. Myśle sobie że zaraz ban będzie. Szybko przerzucam małże. Wchodzę na pierwszego fb żadnej wiadomości nie ma od gm'a aż tu nagle mnie wywala. Loguje się ponownie i pisze "twoje konto zostało zablokowane". Te konto na którym była wiadomość od GM'a nadal nie jest zbanowane. Czyżby GM się pomylił i zbanował inną postać??????

Opublikowano

Taa i akurat jak poszedłem grać i 10 min później wróciłem i ban, ciekawe, a gdyby GM mnie nakrył, dostałbym bana na cały e-mail.

Opublikowano (edytowane)

dostałeś blokoade HS

właśnie blokoada od HSa nie wysyła @.

A czemu ją dostałeś - nie wiem - możliwe że przez handel modem od kamera, albo coś innego co jest w modzie co system mógł wykryć.

Ale podsumowując - od GMa byś dostał że ban za nielegalne oprogramowanie

a HS daje właśnie bana bez @ i pierwszy raz na miesiąc.

A tak w ogóle to spytaj się [pożal się Boże] supportu na ile dostałeś bana, i że nie wiesz na ile bo nie dostałeś @.

Ja tak zawsze robie jak dostane bana od HSa :] [przeważnie za handel na kamermodzie, bo tam nie ma limitu jak na PLu]

A jak chcesz się "zabezpieczyć" [mieć kamermoda z limitem yang w tobołku i handlu jak na PLu] to wejdź w linka z sygny :)

Edytowane przez mamama00

1284282093-U138092.png

Yo !