Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Znalazlem Server...

MrConsigo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie znalazlem serwer metina ale link podam tylko forumowicza ktowrzy maja + 150 postow(nie chce pozniej bana bo na wolaj dzieci po ,pl pisza)

pisac na gg 8004896 zainteresownych....(Osoby musza mi pomoc znalezc na stronce register i download)

Gość Mounthains
Opublikowano

byś mi wysłał na pw link z góry thx pisze teraz na komie i nie jestem na chacie..

Opublikowano

Nie podawać!!!!!Bo znowu zablokują, nie pokazywac linków bo cybuch film zrobi, cybuchowi nie podawać.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

@ MrConsigo

Troche wow masz 70-100 Postów muwisz ze poniżej 150 to Neo i UFo więc chyba sam nimi jesteś??

,a tak apropo co ty liczysz że ktoś Spamerem musi zostać zeby wbic-Fastem 150? wystarczy mi 10 min i mam ale ja tu pisze bo pisze chcem sie czegoś dowieć i udostępnic swoją wiedze a jak ci chodzi o Posty to okej nic do tego niemam bo to twoj Temat nie mój ... ;( ---tacy widać są Polacy..

Polak-Polakowi nieda.. ,ale szwabom lub kacapą to odrazu nawet za 10k

Priv : LongJuYt2

Nick : xBartek

Profa : Ninja, Dagg

Królestwo : Shinsoo

Level : 50

Opublikowano

sliwas221, oprócz tego, że zbrakło ci w domu słownika to się z tobą zgadzam a poza tym wydaje mi się, że ten serv to jakaś ściema albo po prostu autor tematu chce sobie nabić 150 postów żeby nie być "DZIECKIEM NEO" ....

a propos LUDZIE ZROZUMCIE !!!! CZY LUDZI OCENIA SIĘ PO ILOŚCI POSTÓW ?? -,-

jest dużo osób powyżej tych twoich 150 postów w wieku do lat 10....

Opublikowano

Ja jak daje link to pytam sie o nick na forum i szukam pare postow danego nicku i patrze czy czy te posty niewsazuja na "dziecinnosc"

Opublikowano

Serv wyrombisty dzienks bo się zainteresowałem xD fajnie sie gra pozdr dzieciom neo rejestracji nie dajemy bo nie piszemy na ogólnym po polsku frajerzy mrcybuch to ofiara jemu na pewno nie damy serwa :0

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano
Serv wyrombisty dzienks bo się zainteresowałem xD fajnie sie gra pozdr dzieciom neo rejestracji nie dajemy bo nie piszemy na ogólnym po polsku frajerzy mrcybuch to ofiara jemu na pewno nie damy serwa :0

Co z tego skoro cybuch zrobił już film do rejestracji??

lastfmred.gif

Opublikowano

2xup ten serv zna ledwo 15 osób ja aktualnie pobieram pliki serwerowe ponieważ jest slaby transfer i będę grał dopiero jutro więc jeszcze nikomu nie mowie w sprawie do serva piszcie do założyciela tematu

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

Wiecie co ? ja mam 12 lat i mam o was takie zdanie

wy sami jesteście dzieci NEO. Właśnie dlatego że połowa z was to samoluby. Wszystko chcielibyście dla siebie ;/ inni od was nic nie dostają. Ale jak jakiś typ ma nowy priv czy nowy sh czy inny bot to od razu liżecie dupę.... To że jakiś idiota wbije na forum przeczyta o hacku i od razu biegnie na forum metka pisać o tym to inna sprawa. Tacy ludzie nie powinni mieć tu nawet wstępu. Albo przyjdzie jakiś down na serva priv i na chacie zacznie pisać po PL. Ale wy się niczym nie dzielicie. Kurde ci "dorośli" są bardziej popier..... od dzieci.... Tworzycie elitę która uważa się za lepszą. Mam mocny przekaz dla ludzi takich jak wy samolubów, NEO, UFO jak macie zamiar dalej być bandą frajerów to proszę bardzo. Ja już straciłem nadzieje że Polak przynajmniej da coś Polakowi ale to jest jakiś cyrk.

Takie jest moje zdanie o was... dostane bana trudno. Ale zanim ktoś napisze że nie da czegoś dziecku Neo niech najpierw spojrzy na siebie i zada sobie pytanie "Czy ja mogę nazwać tak innych"

Proszę o odpuszczenie sobie postów typu "zabrakło ci słownika" ponieważ mam 12 lat i jestem jak wy to mówicie NEO i UFO a takim ludziom chyba odpuszcza się dysortografię.

Dla wszystkich Noobów pozdro

mca.png

Opublikowano

Tak i dzieci wbija na serw zaczna na wolaj pisac pl i chinole sie wkurvia i poleca bany az w koncu nie bedzie na czym grac(privy)

Opublikowano
Wiecie co ? ja mam 12 lat i mam o was takie zdanie

wy sami jesteście dzieci NEO. Właśnie dlatego że połowa z was to samoluby. Wszystko chcielibyście dla siebie ;/ inni od was nic nie dostają. Ale jak jakiś typ ma nowy priv czy nowy sh czy inny bot to od razu liżecie dupę.... To że jakiś idiota wbije na forum przeczyta o hacku i od razu biegnie na forum metka pisać o tym to inna sprawa. Tacy ludzie nie powinni mieć tu nawet wstępu. Albo przyjdzie jakiś down na serva priv i na chacie zacznie pisać po PL. Ale wy się niczym nie dzielicie. Kurde ci "dorośli" są bardziej popier..... od dzieci.... Tworzycie elitę która uważa się za lepszą. Mam mocny przekaz dla ludzi takich jak wy samolubów, NEO, UFO jak macie zamiar dalej być bandą frajerów to proszę bardzo. Ja już straciłem nadzieje że Polak przynajmniej da coś Polakowi ale to jest jakiś cyrk.

Takie jest moje zdanie o was... dostane bana trudno. Ale zanim ktoś napisze że nie da czegoś dziecku Neo niech najpierw spojrzy na siebie i zada sobie pytanie "Czy ja mogę nazwać tak innych"

Proszę o odpuszczenie sobie postów typu "zabrakło ci słownika" ponieważ mam 12 lat i jestem jak wy to mówicie NEO i UFO a takim ludziom chyba odpuszcza się dysortografię.

Dla wszystkich Noobów pozdro

No zycie, pecha masz.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Haha zal dziecko co ma 12 lat straszy mnie ze mi kompa shakuje predze to ja tobie xD.A zreszta mam zmienne IP i zablokowane wejscia haha

To dawaj probuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...