Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PandoraMT2 POMOCY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Wczoraj zamówiłem sobie na pandora MT2 50 SM za 6 zł z czymś. Wiem chodzi o konto VIP na forum, a SM są niby gratis. Ale nie ma co się oszukiwać bo jak by nie ten gratis to nikt by nie kupował prawie.

Do rzeczy. Zamówiłem te SM i po ich otrzymaniu kupiłem sobie rękawice złodzieja za 40 SM na 7 dni. Wchodzę do gry idę do dozorcy, otwieram IS, a tam ich niema. Pomyślałem poczekam trochę... Ale ku*wa bez przesady dzisiaj też jej nie ma. Czytałem coś na forum, że typ sobie zamówił 5 fryzurek. Dwie wyciągnął z IS, a resztę zostawił. Jak po jakimś czasie znowu otworzył IS aby zabrać pozostałe trzy, to okazało się, że jest tam tylko jedna. Co ja mam robić. Pisanie do nich o pomoc nie ma sensu chyba. Jak tam jest 5 CH zapełnionych zawsze i oni tego nie ogarniają. Tam jest chyba 2 GM na cały serwer :(.

Co mam zrobić, aby odzyskać rękawice lub kasę albo SM?

@EDIT Teraz zamówiłem Marmur Błogosławieństwa za 1 SM i dostałem go odrazu co jest grane?

@EDIT Dobra temat do zamknięcia noob ze mnie. Ta rękawica jest odrazu aktywna :P.

@EDIT Żeby nie marnować tematu to powiedzcie czy można jakoś zbroję Hwang przerzucić z jednego konta na drugie? Daję + za pomoc.

Edytowane przez Hancoock1995
Opublikowano

tak hwanga da sie przezucic poprzez dozorce lecz nie da sie na inne konto .

jesli masz 2 konta na 1 ( czyli jak masz do wyboru postaci to masz zauzmy tam na ktora chcesz przeniesc hwanga)

hwanga dajesz do dozorcy i wchodzisz na 2 postac i otwierasz dozo a tam hwang ;]

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...