Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w skrocie tka nie moge zmeinic tego adresu jesli recznei zmeinei to wtedy internet nie laczy sie jak za pomoca programu to tez brak neta.windows na nowo zaisntalwoany z tydzien temu a przed instalacja molglem zmeinic.co mzoe byc ze nie mozan zmienic.z kablowki net mam.

Opublikowano (edytowane)

Z tego co wiem, adresu MAC nie da sie zmienić bo jest przypisany na urządzenie.

Jaki masz win, bo na XP coś widzialem ze można zrobić Fake.

Albo poprostu zadzwoń do kablówki, żeby u siebie zmienili, bo Ty zmieniłeś kompa czy coś, musisz im naściemniać i powinni zmienić.

EDIT

Spróbuj tak jeśli WinXP

Kliknij prawym na Miejsca sieciowe > prawym na Połączenie lokalne i właściwości > potem klikasz Konfiguruj obok nazwy karty sieciowej > zakładka zaawansowane > klikasz adres sieciowy > klikasz kropke obok z pustm polem i tam wpisujesz adres MAC bez " : " poprostu wszystko XXXXXXXXXX... (a nie XX:XX:XX:XX:XX...) x)

Edytowane przez NooB HacK
Opublikowano

tylko ze progrmame zmienilem adres MAC i bana znikl z jednej stronki na ktorej mialem staly banik wiec mozna.problem pojawil sie po burzy internetu nie bylo wiec reset modemu i adres na stary sie zmeinil a potem programem jak zmienic chcialem to nie dalo rady bo internet po zmianie nie dzialala wiec jechalem na adresie co kiedys ale tam ban na stary adres walsnie

Opublikowano

Było bana nie dostawać xP

Wchodź na ta strone przez proxy i problem z głowy x)

przykro mi jesli wlaze przez proxe tto nie moge zalozyc nowego konta a patrzenie bez zalogowania jest nie mozliwe wiec twoj pomysl odpadl juz dawno ]

Opublikowano

Widze człowieku, że nie umiesz sie nawet wypowiadać, bo ciężko Ci wstawić przecinki i w ogole jakieś sensowne zdanie napisać.

Ktoś chce Ci pomóc, a Ty dajesz minusa. Powiem tylko jedno. Pier**** się.

Opublikowano

Widze człowieku, że nie umiesz sie nawet wypowiadać, bo ciężko Ci wstawić przecinki i w ogole jakieś sensowne zdanie napisać.

Ktoś chce Ci pomóc, a Ty dajesz minusa. Powiem tylko jedno. Pier**** się.

dziecko zmien dilera i lekarza,ja nei stawiam minusow ani plusow bo po cholere to dla popisu dla reputacji ktos plusy czy minusy chce.widze ze ty nawet plusa czy minusa przezywasz dziecko i pisz na temat.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

SPATlol - no i co kłamiesz ? Wystarczy kliknac w czerwone pole i mamy tego co dał minusa ;) . Pisze tam SPATlol.

Bardzo sie ciesze, ze masz bana i taki problem z internetem. Mniej dzieci neo i oszustów = Lepsza Polska.

jqeuR.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...