Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da sie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy da sie jakims cudem jesli ma dostep tylko do konta nie znam ani hasla ani maila wziąść to konto na swoj mail ponieważ mi ukradli i chcial bym odzyskac dostep mam poprzez nk.pl moge sie logowac lecz hasla nie znam. Próbowalem poprzez " http://www.mpcforum.pl/topic/380199-tut-bug-na-e-mail/ " lecz to juz najwidoczniej nie dziala bardzo porsze o pomoc jesli sie nie da bede zmuszony czyscic konto.

Opublikowano

Dobrze, na twoj mail powinien przyjść email potwierdzający. Nastepnie wejdź w przypomnienie hasła i wpisz swój mail. Na twoje konto przyjdą dane dostępowe. Jeżeli coś nie gra moze będziesz musiał zalogować się na DarkOrbit przez witryne BigPoint. Nie znasz hasła nie problem. SID wiesz jak wziąć.

Przygotuj następujący link:

To jest ukryta treść, proszę

W miejsce xxx wpisz id servera a w miejsce yyyyyy wpisz swoje SID i enter. Ale jeszcze przedtem wykasuj swoje ciasteczka w przegladarce. Dopiero wtedy spróbuj bugiem zmienic. Ale chyba nie będzie potrzeby.

Opublikowano

Mi ostatnio SID podał gościu z 17 lvl-em i 36 pkt w profilu i hacknąłem więc sie da!

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

Witam czy da sie jakims cudem jesli ma dostep tylko do konta nie znam ani hasla ani maila wziąść to konto na swoj mail ponieważ mi ukradli i chcial bym odzyskac dostep mam poprzez nk.pl moge sie logowac lecz hasla nie znam. Próbowalem poprzez " http://www.mpcforum.pl/topic/380199-tut-bug-na-e-mail/ " lecz to juz najwidoczniej nie dziala bardzo porsze o pomoc jesli sie nie da bede zmuszony czyscic konto.

ja wlasnie tez mam ten problem nie moge tego zrobic poniewaz jak biore SID w wchodze po przez SID nie wiedze zmien dane osobowe i nie ma storny normalnej BP tylko ta strona z NK.pl

Opublikowano

Może popełniacie jakis błąd? Popróbujcie kilka razy ale czytajcie uważnie tutorial:)

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

Może popełniacie jakis błąd? Popróbujcie kilka razy ale czytajcie uważnie tutorial:)

ale jak wchodze przez NK.pl nie widze zmien dane osobowe !!!