Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

media markt powinno być call of duty ale co do internetu no nie wiem. Zrób może screena z speedtest.net wtedy sprecyzuje swoją wypowiedz.

szefmarcin.png

Opublikowano

Powinno chodzić dobrze bez lagów ale nie pewien nie jestem. Miałem kiedyś internet neostrada 1mb i chodziło na luzie. Ping dobry lagów też brak. Ja mówię, że będzie działał ale

dobrze by było jakby to ktoś jeszcze potwierdził.

Pozdrawiam

szefmarcin.png

Opublikowano

coda kupilem 4 lata temu jak była premiera za bodajże ponad 100 zł. Teraz ostatnio jedynie dokupiłem cd key za 25 zł. Można kupić tylko cd key nie trzeba całej gry a

i tak będzie można grać na wszystkich serwerach

tutaj cd key za 25 zł

To jest ukryta treść, proszę

na 2 pytanie sam możesz sobie odpowiedzieć. Gra dla mnie jest zaje*****. Gram w nią od 4 lat i jeszcze mi się nie znudziła. Co prawda miałem

z 2 przerwy ale dalej fajnie się w nią gra już pomijam fakt ze grę można zmodyfikować. Pełno na nią modów różnorakich np. zoombie, jump, deathrun.

Jeżeli wahasz się z zakupem to mam nadzieję, że Ci pomogłem.

Pozdrawiam

szefmarcin.png

Opublikowano

i jeszcze jedno pytanie

czy pojdzie mi na

procek 3.0

ram 2 gb

karta 256 mb

Czy jak kupie gre cod 4 to ten cd-key bedzie wielokrotnego użytku i czy jak odinstaluje grę i jak zainstaluje to bd mógł grać w sieci cały czas xD

Gra pójdzie i key będzie działał ciągle (wilokrotnego użytku). Radziłbym Ci dowiedzieć się czy klucz z allegro nie jest zbanowany przez pbbans.com, albo ggc-steam.com.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...