Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

lusia16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

A czy Ty jesteś kurwa niewyżytym dzieciakiem?

@Top

Spacer to najlepsze wyjście.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Można, ale to świadczy o tym, że jesteś niewyżytym dzieciakiem, bo myślisz tylko o jednym. Chyba raczej nie będą się spotykać w centrum handlowym, tak?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ach, ten czas kiedy wszyscy mają śmiechy-chichy ze skojarzeń.

"Zabierz ją na lody"

"Chodźcie tam gdzie mało ludzi"

Tak jak upy spacer, pogadajcie ;)

Nie za szybko ze wszystkim ; d

classes06.png

Opublikowano
no dzieki dzieki ale za bardzo tematów z nią nie mam ;/ Wogole nie wiem o czym porozmawiać.. Wogole jestem nie smialy;/

Rozmowa to nie wszystko.

"Jeśli masz z ową osobą czujesz się niezręcznie podczas ciszy, to nic z tego związku nie będzie" - nie pamiętam czyje słowa.

; )

Opublikowano

Jak ja miałem ostatnio dziewczynę (nie,nie 1)(tak wiem 13 lat to nie dziewczyna.. itp. zostaw dla siebie) to starałem się z nią chodzić do parku, posiedzieć porozmawiać. Do takich parków gdzie mało ludzi chodzi, żeby mnie nie irytowali podczas rozmowy. Najcięższą rzeczą są tematy, nie mogłem rozkminić co mam jej mówić.. Raz to jej wyjebałem że zaraz do domu idę bo muszę na MPC parę postów napisać. No ale zerwała ze mną bo strasznie nou lajfiłem... Nie wspominaj nic o grach, mów o uczuciach, pytaj o jej rodzinę, zabawne sytuacje z życia itp. Będzie dobrze bracie ! PEACE !

Opublikowano

@UP Też powinieneś zakładając że to twoje zdjęcie na avku.

Wkurwiają mnie ludzie tutaj którzy robią sobie jaja, ktoś się pyta serio a wy to musicie wykorzystać.. Koleś mam nadzieję że wam się uda i miej w dupie tych ludzi którzy Ci źle życzą...

Opublikowano

takie pytania na samosia.pl lub zapytaj.com.pl , nie robmy z mpc samosi albo cos w tym rodzaju

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jeżeli znasz ją dłużej - "pisze 2 - 3 dni" w takim układzie nie ma się co spieszyć bo różnie to bywa z dziewczynami :) Możesz ją tym mile zaskoczyć jak i odstraszyć

Na początek poradzę Ci z nią spędzać jak najwięcej czasu , chodź z nią na spacery i również pisz jak najczęściej przy okazji postaraj się by mogła Ci ufać przy tym postaraj się robić jej miłe niespodzianki .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

@UP Też powinieneś zakładając że to twoje zdjęcie na avku.

Wkurwiają mnie ludzie tutaj którzy robią sobie jaja, ktoś się pyta serio a wy to musicie wykorzystać.. Koleś mam nadzieję że wam się uda i miej w dupie tych ludzi którzy Ci źle życzą...

moje. fap fap ;f

troche humoru ;f

@top poczekaj może trochę ;)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

pizza ! każdy lubi pizze, nie zależnie od wieku ;D

w mojej miejscowości też nie ma kina... ale za to mamy puby ;D a w nich różne "zabawki" typu bilard ;D pomimo tego iż nie umiem grać, często zabieram tam dziewczyny, i żadna nie narzekała (pomimo że to jest taka jakby speluna xD ) pomyśl co ciekawego jest w Twoim mieście i ją tam po prostu zabierz... nie musisz wcale tracić kasy... może to być jakieś miejsce z którego jak jest ciemno fajnie wygląda Twoja miejscowość. Bądź kreatywny, gdyż "Ogranicza Cię tylko wyobraźnia" ;)

Wogole nie wiem o czym porozmawiać.. Wogole jestem nie smialy;/

rozmawiaj o wszystkim... i nie krępuj się... jak będziesz chodził spięty, nic nie mówił to pomyśli że masz ją w dupie, i po prostu Cię ona nudzi.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hah up no nie mogę rozwaliłeś mnie. Gadaj z nią o tym co lubi itp. Potem pójdźcie do kina, knajpki czy coś a potem potoczy się dalej.

Opublikowano

Internetowe podrywy? Sam kiedyś zarwałem extra laskę na gg.

Kiedyś wysłała mi nawet nagie fotki.Mówię ci, jak pięknie wyglądała bez zbroi :O

Powodzenia, może tobie też wyśle.

Opublikowano

Sprawa jest naprawdę prosta do ogarnięcia ;)

Spotkajcie się, nic jej nie musisz kupywać bo to nie jest ważne na pierwszej randce/spotkaniu, musisz na niej zrobić dobre wrażenie i mieć ciekawy temat do rozmowy pewnie teraz się zastanawiasz o czym gadać z dziewczyną... najlepszym tematem jest ONA SAMA ;)

Dziewczyny/kobiety kochają o sobie gadać, możesz też jej sypnąć komplementem jak się lepiej poznacie ale nie przesadzaj z tym, dziewczyny nie lubią miłych facetów bo stają się szybko nudni.

dobrym pomysłem jest też wypad na piwko, dziewczyna się wyluzuje i bardziej się otworzy ;)

Bądź sobą nigdy nie udawaj kogoś innego bo ona to wyczuje, jeśli jesteś wesoły, spontaniczny, pewny siebie i zdecydowany to reszta pójdzie z górki, uwierz mi, dziewczyny wcale nie są takie ''straszne'' nie trzeba się stresować bo nie ma czym, wyobraź sobie że nawet jak by była prześliczną laską to i tak będzie się bardziej stresować przy pierwszym spotkaniu.

Jeśli masz jakieś pytania to wal śmiało w tym temacie ;) pozdro i powodzenia

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Haha do Restauracji OMG... ma 13 lub 14 lat i do Restauracji a kasa skąd? ;D ...

Opublikowano
dobrym pomysłem jest też wypad na piwko, dziewczyna się wyluzuje i bardziej się otworzy ;)

A później dziw, że gimnazjaliści jarają i chlają browary po kontach

@top:

Pokaż jej zdjęcie jego:

Wojownik.jpg

I doklej w paincie swoją głowę, laska oszaleje na twój widok

Skurwol.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...