Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT+Haxy] NoobieBot eMS

Rydzyk

Power-leveling  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakiej formie chcesz zobaczy? poradnik o power-levelingu?

• Screen Shotów
    • Video z Twoim zaje...zjebanym g?osem
    • Mam wyjebane na Twój poradnik
      0
    • Ale o so hosi?
      0
    • Mama zabroni?a mi bra? udzia? w ankietach
    • Parasol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo jak używam IRM Bot 'a to po 3 minutach wyrzuca mnie z gry czy jest na to jakiś sposób bypassa używam ale i tak wywala proszę o pomoc z góry dzięki :P

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem bo jak używam IRM Bot 'a to po 3 minutach wyrzuca mnie z gry czy jest na to jakiś sposób bypassa używam ale i tak wywala proszę o pomoc z góry dzięki :P

Skoro wywala Cię po 3 minutach spróbuj ustawić auto cc na 2min i 30sec. U mnie wszystko działa a cc robie co 15 minut.

Pomocnik
Opublikowano

Rydzyk dalej IRM meczysz :D? I widzę że podjąłeś się nie równej walki z ludźmi którym się nie chce nawet bypassa szukać tylko wola tu spamować ale powodzenia :D Poza tym pod jakim hotkeyem masz irm czy jest to obojętne ?

Jakiś łatwy sposób, aby wbić tym botem 30 lvl wind hunterem jest? Szczerze mówiąc nie chce mi się farmić samemu 30 lvla.

Według mnie to jak robisz quest na edelstein jak już wybrałeś profesje i masz te pierwsze questy co tam są roomy od A do D i musisz ilość danych mobów zabić to w którymś z tych roomów są moby latające wiec włączasz kami i auto aggro i ja tak wbiłem battle magiem 30 lvl w 45 min nie całe :P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Rydzyk dalej IRM meczysz :D? I widzę że podjąłeś się nie równej walki z ludźmi którym się nie chce nawet bypassa szukać tylko wola tu spamować ale powodzenia :D Poza tym pod jakim hotkeyem masz irm czy jest to obojętne ?

180 chciałem wbić i udało się, a nawet 181 jest ^^. Stopuje na tej postaci bo widze, że zaczynają się robić "ubytki" w rankingu. Na drugim koncie bede jechał od 1 do 150 :). Co do IRM w ogóle nie musisz go wrzucać na hotkeya ale jeśli chcesz wiedzieć u mnie on siedzi pod "Home" a cc robie od tak na wszelki wypadek. Btw na low levelu, gdy bocimy z IRM na mobach levelowo od nas lepszych zalecane jest używanie Mob Teleport.

Pomocnik
Opublikowano

Nie wiem czemu ale dalej nie dziala u mnie irm... poprostu zaznaczam pierw irm item vaca pozniej enable i nic sie nie dzieje... Na kazdej mapie irm dziala ?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Nie wiem czemu ale dalej nie dziala u mnie irm... poprostu zaznaczam pierw irm item vaca pozniej enable i nic sie nie dzieje... Na kazdej mapie irm dziala ?

Masz ustawiony odpowiedni level IRM?

Pomocnik
Opublikowano

Masz ustawiony odpowiedni level IRM?

Rydzyk no bez przesady xD proste ze 20 lvl skilla na 70 lvl to innej opcji nie ma :D i tak mam ustawione

Opublikowano

Rydzyk no bez przesady xD proste ze 20 lvl skilla na 70 lvl to innej opcji nie ma :D i tak mam ustawione

No to jak to wygląda? Wchodzisz na mapke odpalasz IRM i nic? Masz 7 32 tak? Odpalasz grę i injectora jako administrator? Jakiego bypassa używasz?

Opublikowano

Warto maxować IRMA? Bo nie wiem jak iść ze skillami, poza tym gdzie najlepiej siedzieć od 70 lvla?

Dodałem krótki filmik przedstawiający IRM sam oceń czy warto maxować :). 70 level = Malaysia jeśli nie wiesz gdzie to jest to wysil się trochę na szukanie w googlach/youtube :)

Opublikowano

Zaczalem uzywac IRM, korzystajac z tutka na ccplz, ale mam kilka pytan, bo walcze z tym juz caly dzien (mam win xp 32):

1. Gdy chce uzyc skryptu na loota z tego tutka -> LINK, to wywala mnie z Maple. Robie to tak: Odpalam MS przez oppai_quickinjector, pozniej klikam w ChillaxPE - Click start multi spam - odpalam CE 5.6.1 (na 6.1 tez probowalem) klikam ikonke komputera, wskazuje proces maplestory.exe i wyskakuje blad "Error while opening the process" i wywala MS "Hacking treat detected".

2. Da rade odpalic jednoczesnie ChillaxPE i Noobiebota? Bo tak mysle czy byloby to mozliwe ze zamiast tego skryptu (i odpalania CE) uzywalbym kami loot gdyby bylo juz duzo itemkow na mapie. Jest taka mozliwosc?

3. Jak odpalic IRM bota w noobiebocie? Co to sa te level skille?

Z gory dzieki za odpowiedzi, bylbym niezmiernie wdzieczny za sensowne odpowiedzi :)

Opublikowano

Zaczalem uzywac IRM, korzystajac z tutka na ccplz, ale mam kilka pytan, bo walcze z tym juz caly dzien (mam win xp 32):

1. Gdy chce uzyc skryptu na loota z tego tutka -> LINK, to wywala mnie z Maple. Robie to tak: Odpalam MS przez oppai_quickinjector, pozniej klikam w ChillaxPE - Click start multi spam - odpalam CE 5.6.1 (na 6.1 tez probowalem) klikam ikonke komputera, wskazuje proces maplestory.exe i wyskakuje blad "Error while opening the process" i wywala MS "Hacking treat detected".

2. Da rade odpalic jednoczesnie ChillaxPE i Noobiebota? Bo tak mysle czy byloby to mozliwe ze zamiast tego skryptu (i odpalania CE) uzywalbym kami loot gdyby bylo juz duzo itemkow na mapie. Jest taka mozliwosc?

3. Jak odpalic IRM bota w noobiebocie? Co to sa te level skille?

Z gory dzieki za odpowiedzi, bylbym niezmiernie wdzieczny za sensowne odpowiedzi :)

1. Chyba tego nie zauważyłeś "Looting with CE(Doesn't work on win7 32bit)"

2. Tak

3. Ustawiasz level skilla który aktualnie masz np na 30 levelu jak dasz 3 sp w IRM to będzie tylko 3 level w NoobieBocie.

Opublikowano

1. Chyba tego nie zauważyłeś "Looting with CE(Doesn't work on win7 32bit)"

2. Tak

3. Ustawiasz level skilla który aktualnie masz np na 30 levelu jak dasz 3 sp w IRM to będzie tylko 3 level w NoobieBocie.

1. Za bardzo nie rozumiem. Ja mam XP 32, a nie 7 32.

2. Moglbys napisac w jaki sposob? Uzywam injectora castorama. Da tym rade odpalic oba programy?

Pomocnik
Opublikowano

Rydzyk wyglada to tak odpalam gmmmpi a w nim mam oppai bypassa i noobie bota. Wszystko elegenacko sie odpala loguje sie itp i jestem na mask fishach. Odpalam 7 miss god mode i zaznaczam irm item vac pozniej enable zaznaczam i nic sie nie dzieje xD a pozostale funkcje bota jakie chce to dzialają oprocz tego irm i cc :P Tak to wyglada ;]

Opublikowano

1. Za bardzo nie rozumiem. Ja mam XP 32, a nie 7 32.

2. Moglbys napisac w jaki sposob? Uzywam injectora castorama. Da tym rade odpalic oba programy?

Do folderu modules wrzucasz bliblioteki czyli np ChiLaXBypass.dll i NoobieBot.dll. Możesz ich tam włożyć ile tylko chcesz byle, żeby się ze sobą nie gryzły (np 2 różne bypassy). Powinieneś mieć ustawione domyślnie w castoramie, że odpala wszystkie cheaty znajdujące się w folderze modules jeśli nie to po prostu zmień to w opcjach.

Rydzyk wyglada to tak odpalam gmmmpi a w nim mam oppai bypassa i noobie bota. Wszystko elegenacko sie odpala loguje sie itp i jestem na mask fishach. Odpalam 7 miss god mode i zaznaczam irm item vac pozniej enable zaznaczam i nic sie nie dzieje xD a pozostale funkcje bota jakie chce to dzialają oprocz tego irm i cc :P Tak to wyglada ;]

Zmień bypassa na tego do ChiLaXa powinno pomóc. Dodałem go w 1 poście.

Pomocnik
Opublikowano

Do folderu modules wrzucasz bliblioteki czyli np ChiLaXBypass.dll i NoobieBot.dll. Możesz ich tam włożyć ile tylko chcesz byle, żeby się ze sobą nie gryzły (np 2 różne bypassy). Powinieneś mieć ustawione domyślnie w castoramie, że odpala wszystkie cheaty znajdujące się w folderze modules jeśli nie to po prostu zmień to w opcjach.

Zmień bypassa na tego do ChiLaXa powinno pomóc. Dodałem go w 1 poście.

Tylko ten od chillaxa powoduje crasha ;/

Pomocnik
Opublikowano

Tego którego wrzuciłem też sprawdzałeś?

Tak.

Opublikowano

mi też nie działa IRM mam to samo co rTi

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Oppai bypass-a ,ale to nie ma nic do tego . Wcześniej używałem i normalnie wbiłem 19 lvl-i.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

W jaki sposob odpalic Vac item w noobiebocie? Bo teraz uzywam ChilaxPE, a do zbierania itemkow uzywam dodatkowo noobiebota (kami loot), jednakze gdy mam wlaczone spam packet w ChilaxPE to postac zbiera itemki w tempie 1 na sekunde, pomimo wlaczonego super tubi. W zwiazku z tym niektore itemki znikaja, poniewaz sa za dlugo na mapie. Da rade odpalic samego vaca w noobiebocie, a spamowac pakiety w ChilaxPE? Jesli tak sie nie da to moglby ktos napisac jak odpalic IRM bota (+vac) w noobiebocie? Mam Win XP 32, injector - castorama, bypass - jakis bypass z ccplz, probowalem chiilax full bypass, ale kickuje po 2 min. Dziekuje za odpowiedzi.

Opublikowano

W jaki sposob odpalic Vac item w noobiebocie? Bo teraz uzywam ChilaxPE, a do zbierania itemkow uzywam dodatkowo noobiebota (kami loot), jednakze gdy mam wlaczone spam packet w ChilaxPE to postac zbiera itemki w tempie 1 na sekunde, pomimo wlaczonego super tubi. W zwiazku z tym niektore itemki znikaja, poniewaz sa za dlugo na mapie. Da rade odpalic samego vaca w noobiebocie, a spamowac pakiety w ChilaxPE? Jesli tak sie nie da to moglby ktos napisac jak odpalic IRM bota (+vac) w noobiebocie? Mam Win XP 32, injector - castorama, bypass - jakis bypass z ccplz, probowalem chiilax full bypass, ale kickuje po 2 min. Dziekuje za odpowiedzi.

NoobieBot ma strasznie słaby auto pickup itemków dlatego polecam używanie dodatkowego trainera jak np John's Trainer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...