Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT+Haxy] NoobieBot eMS

Rydzyk

Power-leveling  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakiej formie chcesz zobaczy? poradnik o power-levelingu?

• Screen Shotów
    • Video z Twoim zaje...zjebanym g?osem
    • Mam wyjebane na Twój poradnik
      0
    • Ale o so hosi?
      0
    • Mama zabroni?a mi bra? udzia? w ankietach
    • Parasol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.....................................................................................................................................................

NoobieBot EMS v74.2

by [D.R.T]

.....................................................................................................................................................

Dzięki [D.R.T] i jego profesjonalnej pracy (przynajmniej tak wypada na tle innych ludków z "ciemnej strony mocy") NoobieBot jest nam w stanie zastąpić wszelkie inne haxy i boty.

0 kicków, crashy i banów. Chcesz isć spokojnie spać, a rano zobaczyć pare level'upów które zrobiła Twoja postać? Nic prostszego.... bla bla bla (precz z tekstami rodem z telezakupów Mango).

Okey do rzeczy :)

TUTAJ możecie go pobrać.

Bypass by ChiLaX

Bypass by Franc[e]sco

INJECTOR Winject

INJECTOR GPMMMI/Castorama

TUTAJ zaś jest skan biblioteki.

.NET Framework 3.5

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable

SP Control Pliki .txt do SP Control w NoobieBocie

Screen Shot

Funkcje:

]-[ Kami/Kami Loot - Teleportuje nas do losowego potwora. Jeśli ustawimy Kami Loot na np. 10 to w momencie gdy na ziemi zbierze się 10 itemków nasza postać zostanie do nich teleportowana wystarczy tylko duśić Z/Num Pad 0

]-[ 7miss GodMode - Raz na 8 uderzeń nasza postać otrzymuje obrażenia

]-[ Smoke GodMode - Dzięki niemu możemy szaleć po mapach nie otrzymując żadnych obrażeń od móbów (potworów) jednak wciąż jesteśmy podatni na debuffy (klątwy) jak np spowolenienie

]-[ Jump Down Any'where - Możemy skakać w dół w każdym miejscu. Już nic nas nie zatrzyma :)

]-[ No Skill Movement - Mimo, że animacja skilli jest nadal wyświetlana, skille nie mają już wpływu na ruch naszej postaci (brak przemieszczania sie podczas używania skilla np Flash Jump)

]-[ Packet GodMode - Banuje nas. Taki mały żarcik... Dzięki niemu mimo, że jesteśmy podatni na obrażenia nasz pasek HP nie rusza się z miejsca

]-[ No Aran Movement - Identyczne działanie jak "No Skill Movment" tyle tylko, że specjalnie pod postać "Arana"

]-[ Super Tubi - Przedmioty podnosimy pare razy szybciej niż normalnie

]-[ Slow Mob's - Sprawia, że potwory chodzą znacznie wolniej

]-[ Remove Loot Ani'mation - Usuwa animacje wypadania przedmiotów

]-[ All Mob KB - O ile się nie myle (a mogę) dzięki niemu jesteśmy w stanie knock-backować wszystkie potwory (odpychać)

]-[ Aran AirCheck - Pozwala na używanie skilli arana w powietrzu (przydane podczas używania kami)

]-[ Mage AirCheck - J/w

]-[ Charge AirCheck - J/w

]-[ Archer AirCheck - J/w

]-[ Swim Hack - Umożliwia pływanie w dowolnym miejscu

]-[ Mob Teleport - Moby poruszają się znacznie szybciej, a właściwie teleportują się

]-[ Auto Aggro - Potwory automatycznie chcą nas atakować, gdy tylko wejdziemy na mape. Przydane na latających/pływających potworach

]-[ Pvac Left/Right - Sciąga potwory w lewą lub prawą stronę

]-[ CS Mouse Fly - Latamy za kursorem myszki (tylko my to widzimy ponieważ fizycznie nie znajdujemy sie w miejscu wskazanym przez kursor)

]-[ SS Mouse Fly - Podobnie jak w przypadku "CS Mouse Fly" z tą różnicą, że każdy widzi jak "latamy" za kursorem. (przydane do szybkiego przemieszczania się)

]-[ IRM Bot - Działa tylko dla WildHunterów z 2jobem i skillem "It's Raining Mines". Spawnuje bomby przy każdym mobie na mapie (zalecane stanie na środku mapy)

]-[ IRM Item Vac - Można go używać tylko podczas działania "IRM Bota" z zabitych mobów cały drop leci w miejsce w którym go aktywujemy.

Instrukcja (czyli jak to ugryźć)

-Oczywiśćie pobieramy plik

-Rozpakowywujemy w dowolnym miejscu (NoobieBot.dll i Item's.exe muszą być w tym samym folderze)

-Odpalamy bypassa, a następnie injectora (polecam winjecta, stary ale jary - najlepiej gdyby był w folderze z NoobieBot.dll :))

-Włączamy MapleStory i szybko klikamy "Inject". Od razu po tym zamykamy injectora i cieszymy się łatwiejszą grą

W wolnej chwili opisze reszte funkcji NoobieBota i podpowiem jak umiejętnie go wykorzystać (power leveling).

Oczywiście przed wstawieniem pliku na nasze forum uzyskałem zgodę od autora na jego publikacje :). Mój jedyny wkład to zrobienie ss'a (czyli mniej niż 0).

Poradnik odnośnie injectowania bibliotek (.dll)

Demonstracja IRM

Zalecany .Net framework 3.5 lub 4 i Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable

Użytkownicy systemu operacyjnego Windows 7 32/64 muszą uruchomić grę i injectora jako administrator

NoobieBota używasz na własne ryzyko!

Nie używajcie Packet GodMode!!! [Auto-Ban]

Temat będzie systematycznie aktualizowany (proszę o nie powielanie wątków odnośnie NoobieBota)

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kozak i działa potwierdzam wbiłem już jakieś 15lvli ^^

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

powiedzcie jak go właczyc gdy go zalanczam przez:

winjektora wywala mi po zalogowaniu i wybraniu swiata

Castorama wie ze to haks

ma ktos na to sposob?

Opublikowano

powiedzcie jak go właczyc gdy go zalanczam przez:

winjektora wywala mi po zalogowaniu i wybraniu swiata

Castorama wie ze to haks

ma ktos na to sposob?

PS gdy robie twoim spodobem to mnie dalej wywala

Opublikowano

tym sposobem pod xp wam to nie pojdzie,musicie uzyc GPMMMI.

pytanie do autora postu-gdzie w tym bocie jest opcja TA(atakujesz po ponad 100 atakach)?

Opublikowano

za pomocą GPMMMI wywala mnie przed wprowadzenie pinu

patrz ze to nie jest teraz tak ze włanczam GPMMMI i naciskam play w maplu nie ma już tego

Opublikowano

Krasnal ja wpierw sciagnalem cala pake msvcp i wpierdolilem to do folderu z maple.Bypassa nie uzywalem tego z forum tylko Demi.

Co do bota to ja uzywam funkcji pvaca,7miss i mob teleport ale bez TA musze ciagle byc w grze

Opublikowano

wie ktoś dlaczego wywala mi ten błąd ? "unable to write to proces"

wlacza "castorame xD" wlaczam maple i wywala takowy blad w tym injectorze.

Mam windowsa xP

Opublikowano

wystarcza tylko podstawy angielskiego zeby to zrozumiec,maple nie ma do czego przypisac wartosci procesu bo GPMMMI jest jakby prowadnica jak injector.Przuc bypassa do folderu modules w GPMMMI a bota odpalasz po zalogowaniu na postac

Opublikowano

wystarcza tylko podstawy angielskiego zeby to zrozumiec,maple nie ma do czego przypisac wartosci procesu bo GPMMMI jest jakby prowadnica jak injector.Przuc bypassa do folderu modules w GPMMMI a bota odpalasz po zalogowaniu na postac

Tak chyba mam, w folderku moduless mam 2 pliki dll : bypassa i bota.

wlaczam injectora, odpalam gre, lecz wyskakuje ten komunikat ma czerwono unable to write to process i wywala klienta gry errorr.... jakiestamcyferki

Opublikowano

Taki bląd po 1 minucie mi wyskakuje

mam win 7 x64

Spróbuj odpalić zarówno MapleStory jak i injectora jako administrator.

Opublikowano

Uruchamiasz jako admin(injector proponuje hIinjector i MS) wybierasz szybko proces MS i injectujesz bypass i bota i po wszystkim . ; ]

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

mam framerworka 4.0 =/

a tu macie screen z błędem :

asasasasasap.png

Uploaded with ImageShack.us

Mam czasem wrażenie, że dla niektórych osób trzeba robić video-poradniki.

Pobrałeś bypassa którego wrzuciłem? Pobierz jeszcze injectora z tego tematu. Bypassa odpalasz pierwszego poprzez włączenie Oppai_QuickInjector.exe następnie uruchamiasz winject.exe wybierasz dllke NoobieBot.dll po czym startujesz maple i szybko klikasz "inject". Jeśli to Ci nie pomoże to nie mam pojęcia co może być przyczyną.

Opublikowano

wyłącz antivira/firewalla -,-

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

dalej mi sie wyłancza :(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(::(:((

Czemu ta jest

Skasuj MapleStory na bank pomoże... przestanie sie "wyłanczać". Nie zapomnij zaraz po tym sprawdzić tego linku SJP na 100%

Opublikowano

Witam mam ten sam problem mam Xp professional bot się włącza ale maple wywala error code : -2147467261 (Nieprawidłowy Wskaźnik.) proszę o pomoc.

Moje chary :P

Global Maple Story:

49 Wizard Fire / Poison

Europe Maple Story:

91 Mage Fire / Poison

57 Soul Master

Opublikowano

Uwaga! znalazłem winowajce!!!!! i rozwiązanie ten bypass wywala znalazłem jeden który działa mi pomimo tego problemu co wy mieliście wystarczy pobrać http://localhostr.com/download/a8670c/GPMMMI.rar i odpalić tym bota oraz http://localhostr.com/download/83z0aOI/TehBypass.dll mi działa śmiga jak ta lala jeśli pomogłem dajcie + :D

Moje chary :P

Global Maple Story:

49 Wizard Fire / Poison

Europe Maple Story:

91 Mage Fire / Poison

57 Soul Master

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...