Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo w związku z tym że jest przerwa piszemy tutaj ile kasy uzbieraliśmy co sobie mamy zamiar kupić itp. ja np uzbierałem 905tysi i kupuje któreś porsche ;] 959 raczej itp spamujemy ! xD

wwgh.png

Opublikowano

Ja mam 1,5 mil. i nie wiem Bmw M3 już mam :D nawet fajnie zrobione i wszystkie części wylosowałem

Kocham mpcforum.pl!!!

nfsw_MISIEK14.png

5 [X]

10 [X]

15 [X]

20 [X]

25 [X]

30 [ ]

35 [ ]

45 [ ]

50 [ ]

60 [ ]

70 [ ]

80 [ ]

90 [ ]

100 [ ]

150 [ ]

200 [ ]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mam 800tyś BMW m3. Chce teraz podropić profesjonalne ulepszone części t3 oraz zastanawiam się nad kupnem boostów a potem Murcielago albo coś innego ;). Gdy zdobędę 2mln to nakupię z 15 pakietów kart za 50 tyś ;)

58395_13_03_11_1_33_49_2.pngJeżeli pomogłem daj + ;D

50 postów [x]

100 postów [x]

150 postów [ ]

200 postów [ ]

350 postów [ ]

500 postów [ ]

Opublikowano (edytowane)

no ja mam skyline silvie bmw m3 gtr 40 lvl i na 1 kierowcy 900tysi na 2 kierowcy 500tysi i chce coś pro dadzą niby neony za kase w grze i 1000 boost to kupie miejsce na auto ;p

Edytowane przez arko1x

wwgh.png

Opublikowano

no ja mam skyline silvie bmw m3 gtr 40 lvl i na 1 kierowcy 900tysi na 2 kierowcy 500tysi i chce coś pro dadzą niby neony za kase w grze i 1000 boost to kupie miejsce na auto ;p

W sprawie neonów masz jakieś bardziej szczegółowe info ?

Bo tutaj : http://world.needforspeed.com/news/article/28575 to nic nie widziałem na temat neonów kupna za kasę w grze

Opublikowano

pisało że te itemki co są za boost przez 1 dzień będą dostępne za in game cash pisało tak na face book'u na profilu nfs world że będą niby po 10 tysi jak coś nie do mnie z pretensjami tak tam pisało !

wwgh.png

Opublikowano (edytowane)

jasne wbijałeś cheatem i się cieszysz xD

ej a z tymi boostami to jak dostaniemy kod czy odrazu boosty i czy będą na każdym kierowcy ?

Edytowane przez arko1x

wwgh.png

Opublikowano

tigerxy jak zrobić taką sygnaturke jak masz ?

wwgh.png

Opublikowano

tigerxy jak zrobić taką sygnaturke jak masz ?

Zdjęcie znalazłem w grafice googli i lekko edytowałem gimpem.

Opublikowano

aha myślałem że staty się zmieniają ;p jak wbijesz np 44 z 43 to automatycznie a to tylko foto xD

wwgh.png

Opublikowano

Arko wydaję mi się, że założyłeś ten temat aby nabijać sobie posty. Mam nadzieję, że ktoś zareaguję. Tyle co miałem do powiedzenia. Dobranoc.

58395_13_03_11_1_33_49_2.pngJeżeli pomogłem daj + ;D

50 postów [x]

100 postów [x]

150 postów [ ]

200 postów [ ]

350 postów [ ]

500 postów [ ]

Opublikowano (edytowane)

pff dobranoc nie nabijam postów tylko się pytam zakładać 3000 innych tematów ?

Edytowane przez arko1x

wwgh.png

Opublikowano

Podzielam zdanie Pitch_Black, a do tego arko1x nie wiem czy wiesz, ale pod każdym swoim postem masz taki mały, zielony przycisk z napisem "Edytuj" ;] Za post pod postem już powinien być warn, ale nie jestem modem więc co mi do tego...

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz