Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ID przedmiotów Minecraft !

Teaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są to ID przedmiotów do gry Minecraft. Nie znalazłem takiego tematu więc zrobiłem własny. Mam nadzieję że wam się przyda ;) Liczę że pomogłem i dostanę plusika ; >

post-361982-0-02599700-1311709233_thumb.png

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Wedlug mnie nie potrzebny temat . Wystarczy wyguglowac minecraft id items i juz ...

I bylo nie raz bo przy niektorych plikach serwerowych jest id itemow

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

Pytanie, jak wpisywać na serwie gdy np chcę żółtą wełnę? tam są małe literki i przykładowo chce tej wełny 10 ?

dawisr.png

Zbieram "+"

Opublikowano

Pytanie, jak wpisywać na serwie gdy np chcę żółtą wełnę? tam są małe literki i przykładowo chce tej wełny 10 ?

Żeby otrzymać żółtą wełnę 10 sztuk musisz wpisać

/give [twój nick] 35(id żółtej wełny):4 10

przykład:

/give dawis0 35:4 10

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

wyskakuje "there's no item with 35:4 10", co mam zrobić?

A to w takim razie wydaję mi się że musisz wgrać plugina (nie wiem jakiego niestety). Pozdrawiam, mam nadzieję że sb z tym poradzisz.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Nie znalazł na tym forum, wrzucił a jakiś początkująćy gracz będzie szukał i przypadkiem natknie się na mpc. I Co wtedy ? Forum zyska użytkownika. A wy go skrytykowaliście... Czasem trzeba wszystko przemyśleć poztywy i negatywy i dopiero krytykować. Bo nikt z was wcześniej nie wpadł na ten pomysł.

Jestem Właścicielem jednej z sieci serwerów minecrafta, nawiąże współpracę z pojedynczymi serwerami. Kompletne oferty składajcie na PW. (Gwarantuje Profesjonalne forum z domeną .PL i dobrym silnikiem, ALE PRZEDE WSZYSTKIM MIŁĄ WSPÓŁPRACĘ)

Dla wszystkich tych, co non-stop wierzą dzisiaj w prawdy przekaz

Dla wszystkich tych, co widzą przyszłość świata w naszych dzieciach

Dla wszystkich tych, co mają w sobie honor, dumę

Tam gdzie miłość jest bogiem, a każde słowo królem

Opublikowano

Forum jest po to zeby sobie każdy pomagał i wg.

Nie było na forum to uzytkownik stawił .

Proszę o nie spamowanie w tym temacie.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Nie znalazł na tym forum, wrzucił a jakiś początkująćy gracz będzie szukał i przypadkiem natknie się na mpc. I Co wtedy ? Forum zyska użytkownika. A wy go skrytykowaliście... Czasem trzeba wszystko przemyśleć poztywy i negatywy i dopiero krytykować. Bo nikt z was wcześniej nie wpadł na ten pomysł.

Dzięki za wstawienie się za mną, jak narazie wszyscy krytykują ale dzięki masz 5* ;)

Slayer16

Tb też dzięki masz 5* :)

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Na minecraft wiki jest tego pełno. 0% starań z twojej strony. Wkleiłeś sobie jeden obrazek, który nie jest twój dodałeś ramkę i uważasz, że napisałeś tutorial. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...