Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft-New Game Pro!

xTriPL_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1.Tylu miliardów (jeżeli tylko miliardów) pikseli nie widzałem w żadnej grze

Im więcej pikseli tym lepiej, poza tym to zależy od rozdzielczości monitora -.-

2. Dzieci uzależniają się od tej gry,myślą tylko o niej, przegraną w grze ciężko przeżywają reagując rykiem (chuj wie czy to krzyczy czy to płacze)

W MC nie można przegrać. Zastanawiam się gdzie dopatrzyłeś się takiej reakcji.

odcięci od minecrafta są przygnębieni, myślą tylko nim, o rzeczach które istnieją tylko na dysku twardym komputera

Tak jak wyżej, nie spotkałem się z taką reakcją.

(Gdyby im usunąć savy pewno by popadli w głęboką depresję)

Na pewno się nikt nie ucieszy z utraconych kilkunastu/kilkudziesięciu godzin przed kompem.

ciągle tylko gadają o minecrafcie co to oni zbudowali, zabili kolejny kwadrat na mapie etc. Podsumowując : Minecraft uzależnia i powolnie wyniszcza psychikę

Czemu mają tego nie robić? Jak zrobią coś na prawdę ciekawego, to niech się pochwalą. MC uzależnia, tak jak każda inna gra (to tylko podkreśla jej jakość).

3. Wyrażenie niepochlebnej opinii o minecrafcie powoduje u nich niekontrolowane ataki agresji i nieodpartą chęć zjechania/pociśnięcia (często te próby są nieudane) osoby wystawiającej negatywną opinię

Nie każdy taki jest, ale na idiotyzm nic nie poradzisz.

4. Gra sama w sobie nie posiada żadnej fabuły. Zaczynamy grę na nieznanej wyspie bez jasno określonego celu gry.Jedynymi celami gry są budowanie coraz to różniejszych figur geometrycznych i zbieranie surowców na budowanie tychże budowli i przetrwanie w jakże niebezpiecznym środowisku gdzie prostokąty są żywe i jakikolwiek kontakt fizyczny z nimi powoduje wybuch porównywalny z wybuchem supernowy niszcząc wszystko co się nawinie.Tak tak sami wyznaczamy sobie fabułę i to jaki geometyczny kształt ma mieć nasza budowla co odsyła do punktu nr.2 że minecraft zajmuje wszystkie myśli i widząc na mieście budynek (zakładając że odchodzisz od minecrafta i wychodzisz na dwór) zastanawiasz się jakby wyglądał on w minecrafcie i postanawiasz wrócić do domu i to sprawdzić

Taki gatunek gry. Symulatory i gry wyścigowe też nie mają fabuły (w dużej częśći) (tak samo jak Counter-strike) - to znaczy że są do dupy?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Nie wiem czego czepiacie się minecrafta, mam minecrafta w rozdzielczości 256 pikseli na każdej stronie klocka ( być może niedługo 512x512 ^.^ ) minecrafta możecie mieć jakiego tylko chcecie, to naprawdę wspaniala gra.

PS: co macie do 12-latków?, czuje się urażony.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Witam.

Zapraszam do nowej SEKTY

minecraft_logo2.gif

Guru w oddziale Polskim:

DżejDżejDżoker.

Otwieramy zapisy do naszej sekty.

Oczywiście trzeba mieć ORGINALNEGO MAJNKAFTA ,ponieważ inaczej waćpan jesteś nópem i DżejDżej cie nie będzie lubiał

Oferujemy:

-Napierdalanie DREWNIANYM kilofem w pixele!!!

-Masowa onanizacja przed DżejDżejDżokerem

-Budowanie szałasów z byle gówna!!!

Wszystko w cenie twojego dziewictwa + VAT.

Minecraft - fajny pomysł ,chujowe wykonanie.

Gra nudna jak chujem strzelił.

Nowy pacz - ogarniasz co dodali ,robisz kilka rzeczy z tym ,i potem nuda.

Nawet multi nudzi.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Gra dla 12latków co można zaobserwować czytając ten temat. Teraz dzieci już nie bawią się klockami lego tylko grają w to gówno...

Witam.

Zapraszam do nowej SEKTY

minecraft_logo2.gif

Guru w oddziale Polskim:

DżejDżejDżoker.

Otwieramy zapisy do naszej sekty.

Oczywiście trzeba mieć ORGINALNEGO MAJNKAFTA ,ponieważ inaczej waćpan jesteś nópem i DżejDżej cie nie będzie lubiał

Oferujemy:

-Napierdalanie DREWNIANYM kilofem w pixele!!!

-Masowa onanizacja przed DżejDżejDżokerem

-Budowanie szałasów z byle gówna!!!

Wszystko w cenie twojego dziewictwa + VAT.

Minecraft - fajny pomysł ,chujowe wykonanie.

Gra nudna jak chujem strzelił.

Nowy pacz - ogarniasz co dodali ,robisz kilka rzeczy z tym ,i potem nuda.

Nawet multi nudzi.

Dużo sie znacie, zaprezentuje wam wyobraźń i pasje jaką niektórzy ludzie mają:

zaczyna się od 1:30

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Dużo sie znacie, zaprezentuje wam wyobraźń i pasje jaką niektórzy ludzie mają:

zaczyna się od 1:30

Masz racje ! Niektórzy ludzie mają wielki talent związany z tą grą ! Odpierdolcie się od 12 latk'ów Masz 20 i co?! Zamiast bawić się na dyskotece siedzisz na Mpc'forum i co? Robisz coś? Nie ! !Niektórzy 12 Lat'kowie są mądrzejsi od 16 latków!

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

Co za idiota na mulikoncie...

Dla mnie minecraft jest ok, na singlu - godzina max, potem idziemy na multi i po kilku miesiacach sie kompletnie nudzi. Pozostaja serwery survivalowe z pvp, ktore sa naprawde ciekawe i ogolnie grywalnosc drastycznie rosnie porownujac normalny serwer RPG czy cos innego. Mozna pograc sobie na takich, z tym ze, taka zabawa nie trwa dlugo, bo kazdy serwer kiedys padnie, a potem zeby znalezc taki drugi potrzeba kilku miesiecy szukania oO Tak dlugo szukalem idealnego dla mnie (bez neosow, tylko dla premium, z pvp itp.) - Oplacilo sie.

Ja do tej gry ogolnie nic nie mam, nigdy sie nie uzaleznilem, psychiki se nie zrąbałem, pograłem ,pobudowałem, wyłączyłem - w końcu każdą trzeba przetestować/zaliczyć aby wyrobić swoje własne zdanie ;)

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

Lol.

F.F.A.

)FREE FOR ALL(

Każdy każdemu ciśnie THE BEST... temat.

Co do MC to niezłe jest , ale mym zdaniem shit .

Ale lepsze od Metina :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jestem kurwa Polakiem, jestem nacjonalistą... więc się kurwa czepiam gdy polak nie pisze po Polsku !

była tylko dla tego że nie potrafi żyć samodzielnie ...

dobra... ja kończę, bo tylko zaśmiecamy temat.

chcesz kontynuować rozmowę, to posap mi na PW, jak nie to nie odpisuj mi.

Taki z ciebie polaczek jak z koziej dupy trąbka. Pozwól, że ja tobie mądralo wytknę 3 poważne błędy w tym błyskotliwym poście.

Polak piszemy z dużej. Dlaczego ? Poczytaj zasady ortografii mistrzu.

tylko dla tego że nie potrafi żyć samodzielnie

Brak przecinka przed "że" . Kolejny błąd to "dla tego" .

Odezwał się hipokryta. Może zaczniesz naukę ortografii sam od siebie, zainstalujesz Firefox/Operę/Chrome do poprawiania koszmarnych i rażących błędów ortograficznych ?

@ TOPIC

Gra Minecraft nie ma pięknej grafiki, ale grywalność ma świetną i koncepcja gry również jest świetna.

Moim zdaniem gra zgromadziła tylu graczy głównie dzięki temu, że możemy sami kreować świat minecrafta. Kto w czasach dzieciństwa nie lubił budować domków z klocków ? :)

jqeuR.png

Opublikowano

Taki z ciebie polaczek jak z koziej dupy trąbka. Pozwól, że ja tobie mądralo wytknę 3 poważne błędy w tym błyskotliwym poście.

Odezwał się hipokryta. Może zaczniesz naukę ortografii sam od siebie, zainstalujesz Firefox/Operę/Chrome do poprawiania koszmarnych i rażących błędów ortograficznych ?

@ TOPIC

Gra Minecraft nie ma pięknej grafiki, ale grywalność ma świetną i koncepcja gry również jest świetna.

Moim zdaniem gra zgromadziła tylu graczy głównie dzięki temu, że możemy sami kreować świat minecrafta. Kto w czasach dzieciństwa nie lubił budować domków z klocków ? :)

Następny rozumie ten temat :) Masz u mnie + !

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

Nie widzicie ze z minecraftem dzieje sie to samo co kiedys z metinem ??

gdy metin startowal nie bylo mowy o hack'ach,botach,dzieciach neo o dzieciach IS'u itp. gralo sie fajnie gralo sie bo sie nie wiedzialo co sie bedzie robic potem

zobaczyles jakiegos goscia w zbroi na 60+ to srales pod siebie bo nie wiedziales co to za kox

a teraz ?? kazdy jedzie po metinie bo zdecydowana wiekszosc grajacych tam ludzi nie ma wiecej niz 15 lat

graja tam sami 'mistszofie ortografji' i pisza 'mam 18 lat tylko mam dyzorotograffje'

tak samo jak z minecraft nie wiem jak na poczatku bylo ale teraz tez gra w ta gre duzo dzieci (10-15lat)

nic do nich nie mam niech graja tylko denerwuja mnie posty typu 'odpierdol sie od minecraft on jest zajebisty wykurwiaj bo ci zaraz zajebie zjebie jak ci sie nie podoba to nie pisz'

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Rozumiem złość Lenarta, ponieważ przez takich jak Ty, dzieci, które non stop grają na kompie i to jeszcze w "piksele" które nie rozwijają wyobrażni tylko ją niszczą oraz robią takie błędy, jak one mogą się przyczynić w przyszłości do rozwinięcia naszego kraju ?

Niedługo Polska będzie jak średniowiecze, analfabetyzm będzie szerzył się na wysoką skalę, a oni nic z tym nie będą robić, bo przecież "mahmy folnoszć szuowa".

Jeszcze wzmianka O "JJayjokerze", większość jego widzów to tacy ludzie właśnie jak Ty i oglądają go bo im się po prostu nudzi, nie mają co robić, robią to dla zabicia czasu, TAKA JEST PRAWDA.

A teraz idź pooglądaj Jokera i pograj w minecraft'a zbuduj sobie szalaś z drabinkami i ucieszony zrób screena i wyślij go jokerowi.

P.S : Mam 14 lat.

Opublikowano

Rozumiem złość Lenarta, ponieważ przez takich jak Ty, dzieci, które non stop grają na kompie i to jeszcze w "piksele" które nie rozwijają wyobrażni tylko ją niszczą oraz robią takie błędy, jak one mogą się przyczynić w przyszłości do rozwinięcia naszego kraju ?

Niedługo Polska będzie jak średniowiecze, analfabetyzm będzie szerzył się na wysoką skalę, a oni nic z tym nie będą robić, bo przecież "mahmy folnoszć szuowa".

Jeszcze wzmianka O "JJayjokerze", większość jego widzów to tacy ludzie właśnie jak Ty i oglądają go bo im się po prostu nudzi, nie mają co robić, robią to dla zabicia czasu, TAKA JEST PRAWDA.

A teraz idź pooglądaj Jokera i pograj w minecraft'a zbuduj sobie szalaś z drabinkami i ucieszony zrób screena i wyślij go jokerowi.

P.S : Mam 14 lat.

Szkoda tylko, że Lenart nie jest mistrzem ortografii ; )

aki z ciebie polaczek jak z koziej dupy trąbka. Pozwól, że ja tobie mądralo wytknę 3 poważne błędy w tym błyskotliwym poście.

Wytknąłem mu 3 błędy . Jakbym mógł to wytknąłbym ich więcej. Jak dla mnie to on jest hipokrytą. Niech zacznie od siebie. Dostał rangę mentora i jeździ po innych. Czytałem zasady konkursu na mentora to trzeba hamować emocje i ładnie przekazywać naukę ;). Jakoś tego u Lenarta nie widzę, ale od czego ma się znajomości ;).

Dla mnie to nie mentor tylko hipokryta ;f.

---------------------------------------------------------------------

A teraz zajmiemy się Tobą oświecony 14 latku. ;)

Hm to jest ich sprawa co będą robić w swoim życiu i żaden oświecony 14 latek nie będzie ich pouczać. Zajmij się swoim życiem okay ?

Analfabetyzm był jedyną cechą wywodzącą się z czasów średniowiecza ? Właśnie widzę jak się uczyłeś historii oświecony 14 latku. Może jednak doedukujesz się w kwestii EPOKI ŚREDNIOWIECZA ? Ty też nic dobrego sobą nie prezentujesz poprzez brak wiedzy o historii. Ortografia i interpunkcja pozostawia wiele do życzenia.

które non stop grają na kompie i to jeszcze w "piksele" które nie rozwijają wyobrażni tylko ją niszczą

Skąd wiesz , że non stop grają ? Siedzisz obok nich ? Nie rozwijają wyobraźni ? Hm można by z tym podyskutować ;). Bez wyobraźni nie byłoby możliwe postawienie ciekawych budowli ;).

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...