Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft-New Game Pro!

xTriPL_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kto uważa, że Minecraft Jest najlepszą Grą Z tego typu? przyciągnął tyle ludzi A grafika nie jest wcale taka dobra (Bez urazy). To i tak gra w tą grę ponad 1 Milion graczy ! Udowodnili tym to, że mogą być nieprzewidywalni (Autorzy gry) Robiąc Nowe Wersje Np.1.7.3 . Czekamy na Pełną wersje A nie bete ; )))

Gra niema nic sobie do zarzucenia ! Z gry jest wiele Escape i Let's Pley.

Nie pacz na to jeśli nie lubisz Minecrafta !

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

Nieprzewidywalni? Kurwa, to jest wersja beta, więc wiadomo, że będzie masa update'ów. Grafika nie jest "taka" dobra? Nie rozumiem Cię.

Tak o grafice to możesz sobie mówić o swoim Metinie, bo jest chujowy. Ta gra może i wyciąga, ale po dłuższym czasie się nudzi. Jedyne na co czekam to Adventure, bo ta gra już nie ma nic więcej do zaoferowania, oprócz zbierania diamentów i budowania chuj wie czego.

Opublikowano
pacz

Wykurwiaj po słownik.

Z tego typu to może tak, ale ogólnie to jest chujowy.

I tylko 98% Lets Playi i Escapów jest takich, że po włączeniu ich mam ochote jebnąć lapkiem za okno <głosy 10 latków, "śmieszne żarty" itd.>.

Opublikowano

Wykurwiaj po słownik.

Z tego typu to może tak, ale ogólnie to jest chujowy.

I tylko 98% Lets Playi i Escapów jest takich, że po włączeniu ich mam ochote jebnąć lapkiem za okno <głosy 10 latków, "śmieszne żarty" itd.>.

10 Latków ?! Tak A ty ile masz kolego A i powiec ile ma JJay Joker"?

Nieprzewidywalni? Kurwa, to jest wersja beta, więc wiadomo, że będzie masa update'ów. Grafika nie jest "taka" dobra? Nie rozumiem Cię.

Tak o grafice to możesz sobie mówić o swoim Metinie, bo jest chujowy. Ta gra może i wyciąga, ale po dłuższym czasie się nudzi. Jedyne na co czekam to Adventure, bo ta gra już nie ma nic więcej do zaoferowania, oprócz zbierania diamentów i budowania chuj wie czego.

^.^ Nie grales nigdy w Minecraft Po 1. A jak grales to nieumiałeś (Bez urazy) Mam konto premium Więc moge grac na wszystkich serwerach ! I muwilem coś nie lubisz minecraft Wypad!

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

^.^ Nie grales nigdy w Minecraft Po 1. A jak grales to nieumiałeś (Bez urazy) Mam konto premium Więc moge grac na wszystkich serwerach ! I muwilem coś nie lubisz minecraft Wypad!

Ja pierdole, mam premkę w minecaft Nick: Darkxkaj, mogę wbić na jakikolwiek serwer kurwo, więc trzym mordę. Umiem grać, znam każdą receptę, jesteś debilem, bo pewnie od niedawna grasz a ja zacząłem jeszcze jak dopiero minecraft się rozwijał i nikt prawie o nim nie słyszał. Gram od czasów Alphy, jeszcze niedaleko przed Halloween update, więc Ty nic nie wiesz o minecraft, gdybyś grał w tą grę przez rok to byś się dowiedział, że to nudna gra.

Opublikowano

1.WYKURWIAJ PO SŁOWNIK

2.Aha napisałeś ten temat by znaleść koleguff z majn krafta który jest chujową grą? chuj mnie twoje premium mc ma u mnie -100 za to że sprzedali cię microftowi +te jebana stabilna "beta"

Opublikowano
Gra niema nic sobie do zarzucenia ! Z gry jest wiele Escape i Let's Pley.

zgraja dzieciaków która myśli że jak zrobi get's play z MC to zdobędą sławę na YT i partnera od razu ...

Nie pacz na to jeśli nie lubisz Minecrafta !

będę... mam kurwa takie prawo ...

A i powiec ile ma JJay Joker

WTF? co ma JJ, do reszty dzieci ?

Mam konto premium Więc moge grac na wszystkich serwerach ! I muwilem

zamiast wydawać kasę na premium to kup sobie słownik ... albo zainstaluj firefoxa, operę, chrome i będzie Ci podkreślać błędy ...

zaraz mi jebniesz że też nie lubię bo nie grałem albo nie umiem ;< uwierz mi że też mam premium, grałem na kilku serwerach, budowle mam odjebane, wszystko mechanicznie działa, czysta mechanika....

do samej gry nie mam nic, jest fajna, jak każda inna się po czasie nudzi.

ale wkurwiają mnie osobniki Twojego kroju ... małe, wyszczekane i gówno widzące i wiedzące...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Omg Ludzie macie wielkie problemy! Nie czytajcie tego jak cos wam przeszkadza I nie obrazaj mnie Huju !

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

nawet wyzwać kogoś nie potrafisz ...

przez CH się pisze ...

skoro jesteś na forum dyskusyjnym i piszesz tematy to chyba po to żeby je ktoś czytał...

@down

Ja mam prawo cię wyprosić !

po chuju masz takie prawo ...

Ile masz lat? Taki odwarzny? A ile ma lat JJayJoker

18, tak kurwa jestem odważny, i chuj mnie obchodzi to ile lat ma JJ... jaracie się nim jak Bogiem, weźcie najlepiej sobie wymyślcie religię

"JJayTeranizm" i będziecie nakurwiać jego teksty z majnkrafta podczas modlitw do niego...

btw. naucz się także czytać... napisałem w poście wyżej że grałem w MC ... a Ty teraz pierdolisz że nie ... no kurwa...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

zgraja dzieciaków która myśli że jak zrobi get's play z MC to zdobędą sławę na YT i partnera od razu ...

będę... mam kurwa takie prawo ...

WTF? co ma JJ, do reszty dzieci ?

zamiast wydawać kasę na premium to kup sobie słownik ... albo zainstaluj firefoxa, operę, chrome i będzie Ci podkreślać błędy ...

zaraz mi jebniesz że też nie lubię bo nie grałem albo nie umiem ;< uwierz mi że też mam premium, grałem na kilku serwerach, budowle mam odjebane, wszystko mechanicznie działa, czysta mechanika....

do samej gry nie mam nic, jest fajna, jak każda inna się po czasie nudzi.

ale wkurwiają mnie osobniki Twojego kroju ... małe, wyszczekane i gówno widzące i wiedzące...

Pojeb... Nie wkurwiaj mnie Mogę wydawać kasę na co chce ! Noobie Nie grasz w MC ? A jeśli grasz to czytaj i Won ! Ja mam prawo cię wyprosić ! Zgraja dzieciaków Ile masz lat? Taki odwarzny? A ile ma lat JJayJoker Więc nie jest dzieciakiem! Nie kupie słownika Bo kurwa Nie udzielaj się bo każdy ma wolność słowa Nie muszę pisać poprawną Polszczyzną !

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

Pojeb... Nie wkurwiaj mnie Mogę wydawać kasę na co chce ! Noobie Nie grasz w MC ? A jeśli grasz to czytaj i Won ! Ja mam prawo cię wyprosić ! Zgraja dzieciaków Ile masz lat? Taki odwarzny? A ile ma lat JJayJoker Więc nie jest dzieciakiem! Nie kupie słownika Bo kurwa Nie udzielaj się bo każdy ma wolność słowa Nie muszę pisać poprawną Polszczyzną !

Z każdym postem robisz z siebie większego dzieciaka. Lat masz maksymalnie 13, jak nie więcej. Walisz tekstami typu 'noob', 'won', na nic więcej Cie nie stać? Zgraja dzieciaków? Sam jesteś dzieciakiem. Co ma JJayCocker do tematu? I co, że nie jest dzieckiem, co nas to obchodzi? Skoro każdy ma wolność słowa i każesz nie udzielać się w swoim temacie to zaprzeczasz samemu sobie.

Opublikowano

Z każdym postem robisz z siebie większego dzieciaka. Lat masz maksymalnie 13, jak nie więcej. Walisz tekstami typu 'noob', 'won', na nic więcej Cie nie stać? Zgraja dzieciaków? Sam jesteś dzieciakiem. Co ma JJayCocker do tematu? I co, że nie jest dzieckiem, co nas to obchodzi? Skoro każdy ma wolność słowa i każesz nie udzielać się w swoim temacie to zaprzeczasz samemu sobie.

^,^ Kurwa mam 16lat Kurwa Ty Masz Ile? Kurwa nie jestem kujonem co napierdala Sobie Książki Do mordy !

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

^,^ Kurwa mam 16lat Kurwa Ty Masz Ile? Kurwa nie jestem kujonem co napierdala Sobie Książki Do mordy !

Po co książki do mordy? Ty nadal jesteś dzieciakiem. Wystarczy przeglądarka nawet chrome i już masz poprawianie błędów ale widzę, że masz na to wyjebane. Jebiesz jakieś pojebane emoty i nakurwiasz głupoty. Zbanują Cię tu szybciej niż myślisz, lapsie.

Opublikowano

to naucz się chociaż pojebanej ortografii... bo to serio gryzie ... jak piszesz z dziewczyną to też tak chujowo ? toż to aż w oczy boli... i dziewczyna którą poznałeś np. 2 dni temu nie będzie z Tobą chętnie pisać skoro w co 2 zdaniu zrobisz błąd... zrób to dla siebie...

@down

bajubaj!

@2x down

@Lenart

On nie będzie miał dziewczyny, to też no-life.

nooo... tego nie wiem... moja była to też no-life ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po co książki do mordy? Ty nadal jesteś dzieciakiem. Wystarczy przeglądarka nawet chrome i już masz poprawianie błędów ale widzę, że masz na to wyjebane. Jebiesz jakieś pojebane emoty i nakurwiasz głupoty. Zbanują Cię tu szybciej niż myślisz, lapsie.

Szkoda, gadać Nqq

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

Następny idiota który jest zadufany w JJayu i potrafi tylko o nim przytaczać jak jest jakiś temat o minecrafcie. WYKURWIAJ PO SŁOWNIK.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

to naucz się chociaż pojebanej ortografii... bo to serio gryzie ... jak piszesz z dziewczyną to też tak chujowo ? toż to aż w oczy boli... i dziewczyna którą poznałeś np. 2 dni temu nie będzie z Tobą chętnie pisać skoro w co 2 zdaniu zrobisz błąd... zrób to dla siebie...

@down

bajubaj!

@2x down

nooo... tego nie wiem... moja była to też no-life ;D

Twoja była dlatego bo zwracasz uwagę na Ortografie Jesteś panem od Polskiego? Niema ludzi nie omylnych !

Łał, temat "o MC", a zrobiła się kłótnia +/- trzech osób ^^

@Top Lubię grać w MC, bo z każdym updatem jest bardziej ciekawa ;)

Chyba tylko On rozumie ten Temat !

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

Twoja była dlatego bo zwracasz uwagę na Ortografie Jesteś panem od Polskiego? Niema ludzi nie omylnych !

Chyba tylko On rozumie ten Temat !

Jestem kurwa Polakiem, jestem nacjonalistą... więc się kurwa czepiam gdy polak nie pisze po Polsku !

była tylko dla tego że nie potrafi żyć samodzielnie ...

dobra... ja kończę, bo tylko zaśmiecamy temat.

chcesz kontynuować rozmowę, to posap mi na PW, jak nie to nie odpisuj mi.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

MineCraft faktycznie się nudzi po dłuższym czasie. Grafika licha. Tak jak pisał xEENSx, duża część map typu escape i tych "let's play" jest robione przez 10-letnich idiotów. Na serwerach MP robi się przez nich syf.

Do autora, ty chyba należysz do tych "10-letnich idiotów"? Nie umiesz pisać normalnie?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Rozjebałeś mnie...

Nie kupie słownika Bo kurwa Nie udzielaj
A ile ma lat JJayJoker Więc nie jest dzieciakiem!

Nie działa ci . albo , na klawiaturze?

i juz tak nie sap, nikogo nie oszukasz. Widac ze masz max 12 lat

;<

no ale prawda, minecraft to ciekawa gierka

;)

Opublikowano

1.Tylu miliardów (jeżeli tylko miliardów) pikseli nie widzałem w żadnej grze chyba nawet tibia ma lepszą oprawę graficzną w porównaniu z tym,chociaż w obu grach i tak występują tylko i wyłącznie kwadraty,prostokąty,sześciany i prostopadłościany

2. Dzieci uzależniają się od tej gry,myślą tylko o niej, przegraną w grze ciężko przeżywają reagując rykiem (chuj wie czy to krzyczy czy to płacze),odcięci od minecrafta są przygnębieni, myślą tylko nim, o rzeczach które istnieją tylko na dysku twardym komputera (Gdyby im usunąć savy pewno by popadli w głęboką depresję),ciągle tylko gadają o minecrafcie co to oni zbudowali, zabili kolejny kwadrat na mapie etc. Podsumowując : Minecraft uzależnia i powolnie wyniszcza psychikę

3. Wyrażenie niepochlebnej opinii o minecrafcie powoduje u nich niekontrolowane ataki agresji i nieodpartą chęć zjechania/pociśnięcia (często te próby są nieudane) osoby wystawiającej negatywną opinię

4. Gra sama w sobie nie posiada żadnej fabuły. Zaczynamy grę na nieznanej wyspie bez jasno określonego celu gry.Jedynymi celami gry są budowanie coraz to różniejszych figur geometrycznych i zbieranie surowców na budowanie tychże budowli i przetrwanie w jakże niebezpiecznym środowisku gdzie prostokąty są żywe i jakikolwiek kontakt fizyczny z nimi powoduje wybuch porównywalny z wybuchem supernowy niszcząc wszystko co się nawinie.Tak tak sami wyznaczamy sobie fabułę i to jaki geometyczny kształt ma mieć nasza budowla co odsyła do punktu nr.2 że minecraft zajmuje wszystkie myśli i widząc na mieście budynek (zakładając że odchodzisz od minecrafta i wychodzisz na dwór) zastanawiasz się jakby wyglądał on w minecrafcie i postanawiasz wrócić do domu i to sprawdzić

Informacje zebrane z obserwacji użytkowników forum,ich zachowań i reakcji.

To jak się zachowują gdy nie mogą nie mogą grać w minecrafta przeglądając statusy jakiś czas temu natrafiłem na wpis " tam gdzie jestem nie ma minecrafta a tak bym sobie pograł :("

Obserwacja reakcji na negatywne opinie na temat gry

Obserwacje kolegów i koleżanki (której waga już chyba przekroczyła 100) nie mieli oni innego tematu niż minecraft każda przerwa każda wolna lekcja ich jedynym był minecraft osiągnięcia i zdobycze. Zapytani czemu grają w to kurestwo strzelili focha a moja "bardzo szczupła koleżanka" największego z nich, Niezwykle opóźnione reakcje (zapewne z powodu nieprzespanej nocy spędzonej przy mc) po powiedzeniu czegoś do nich reagowali po minucie słowami "yyyy" "eeee" po prostu totalnie zajebani . Na dworzu to ich widziałem tylko jak wracali ze szkoły, ew. do niej szli (na mpc zapewne bardzo duża część graczy minecrafta również nie wychodzi z domu a przerwy w dostępie do gry boleśnie okaleczają ich wyniszczoną psychikę). Dla niektórych jeszcze jest nadzieja niektórzy już całkowicie zatracili się w grze.

Wszystkie powyższe fakty wywnioskowałem z kilku miesięcznej obserwacji użytkowników mpc,youtube,nk nawet ludzi na ulicach którzy ciągle napierdalają o minecrafcie i co najgorsze własnych kolegów którym to gra wpierdala mózg

Nie uważam aby ta gra była warta uwagi,nie uważam jej za fajną i nigdy nie zagości ona na moim twardym dysku

Tak naprawdę chuj mi do tego w co kto gra ile w to gra i co z sobą robi. Ja tylko obserwuję co ta gra robi z ludźmi i cieszę się że jestem człowiekiem wolnym od uzależnień i nałogów

Pzdr kurwa. Rozpisałem się jak nigdy ale większość z tego co napisałem to prawda (Jak coś to jestem gotowy na ewentualny flamewar)

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ja pierdole macie chuju placek. Kurwa ja nie mam premki w MC mam 12 lat i co. Kurwa wiek się nie liczy tylko to jak się zachowujesz. Jakiś 10 latek gdy jest dobry może nakręcić coś lepszego od JJay`a. Ja jebie nie dziwcie się że wam się MC nudzi jak jebiecie w niego 20 godzin dziennie. W mc max 5 h. Tak to też wam się znudzi. Grafa się nie podoba.?? To wyjebaniać grać w GTA 4 czy coś innego. Tibia, metin2, MC wg mnie mają zajebistą grafę ....stop grafa się nie liczy lecz grywalność. Ja mam kompa na którym pójdzie mafia 2 gta4 ME2 COJ GTA4 Crysis2 na full a i tak na nim gram w quake czy w dooma. Zrozumcie grafa się nie liczy no ale prawda fajnie gdy jest dobra. Najważniejsza jest grywalność . Nie podoba się... to wypierdalać i nie grać. <_<

Arko94 jak grają 20 godzin na dobę to się uzależniają. MC to max 5h ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...