Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zabezpieczyć stronkę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ...

Chciałbym dla kogoś kto szuka webmastera, stworzyć stronkę. Mam wszystkie pliki które są potrzebne do strony. Zapytałem kolegi dla jakiego rodzaju serwera (hamachi, dedyk) stronkę zrobić tak żeby nikomu nie udostępniać, tak żebym tylko ja miał do edytowania dostęp ( szablon , tekst itp ). Kolega napisał że tak się nie da ... najlepiej żebym podpisał między nim umowę żebym miał napisane na kartce żeby mnie nie okancił. Napisałem do drugiego kolegi czy można było to jakoś obejść to podpisywani bo troche by to długo schodziło gdyż poczta polska jest powolna :D On napisał żebym zrobił zabezpieczenie PHP.

Czy to zabezpieczenie pomoże ? Bo wiem że zabezpieczenie zabezpiecza przed bugami w is itp

Jeżeli jednak się myle mógł by ktoś mi pomóc ? :)

Opublikowano

chodzi ci oto aby nie mozna bylo np wyciagnac zrodla strony? jesli tak to sie poprostu tak nie source twojej strony bedzie i tak mozna wyciagnac :)

<3 <3 <3zalety internetu <3 <3 <3

przykro mi ale na ta chwile nie ma skutecznego sposobu na zabezpieczenie strony <3

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png