Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Easymetin2 na PL - bezpieczny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak bot nie jest wykrywalny nie wysyla logów itp ale mozesz dostac bana np za speedhacka widzialem goscia ktury uzywa easymetin2 i powiem tylko tyle OSTRO MOZNA ROZPOZNAC ZE BOT a czemu?

chodzenie przez góry (wallhack) gm cie przylapie ze nie odpisujesz itp

czyli tak lepiej czekac na freetime lub czekac na cracka bo na mpc forum gosc 1 pracuje nad tym ;p

ZBIERAM ++++

bannerv2.png

NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ

add.png

Opublikowano

Easymetin jak najbardziej zaufany bot do tej gry. Nie wysyła żadnych logów... Dlatego jest niestety płatny...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

niby nie wykrywalny a jednak tak, ostatnio dostalem bana na 3 postaciach. i nikt mi nie powie ze bocilem na przypal bo bana nawet na sklepie dostalem chodz nie bylo w zadny stopniu powiazane. lecz przyznam szczeze iz nie mialem zablokowanego hack shielda. wiec bez blokady nie masz po co kupowac.

Opublikowano

Bez ryzyka nie ma zabawy!

Play for FUN ! to podstawa zasada metina ;)

Easymetin2 jak najbardziej zaufany hack do metina zawsze jest ryzyko bana, jesli nie bedziesz machac bronia na sh przed gmem to moze bana nie dostaniesz;)

<3 <3 <3

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...