Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Pytanie ] Amerykańskie IP i wypełnianie " reklam "

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zmieniłem IP na amerykańskie z tutk'a ... i chodzi mi o wypełnianie " reklam "

wystarczy że wypełnię dane osobowe ( imie , nazwisko , rok ur , ) i wystarczy tyle ??

a i co to jest " Zip Code "... wiecie pierw proszą o e-mail ( wpisuję specjalny do tego stworzony ) później dane ... a wystarczy tyle ??

czy o co w tym chodzi bo póki co straciłem 2 szanse ( 2x użyłem amerykański ip ) i żadne mi sie nie udało...

proszę o fast help ! help me

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano (edytowane)

wiem ale all po anglik a tam po pl...

dobra all wiem... jutro się biorę za to

a i trzeba all uzupełnić co jest a częste to : name , nazwisko , e-mail ,urodzenia , zip code .. i tyle wystarczy ??

Edytowane przez WodnyGłaz

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

powiem ci ze wiekszosc reklam sie wypelnia na zasadzie " wymyslone dane " tylko do kazdej reklamy stosuj inne :D ale sa tez takie co przydaje sie podac wlasciwego maila bo pozniej trzeba aktywowac link ktory przyjdzie ci na maila

Opublikowano

Ja zawsze tak wypełniam:

Zip code: 10001

City: New York

Stane: New York

Działa na 100%, Zip code z tego stanu :)

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...