Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobicie ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za niedotykane jaja na tym świecie, ja pierdole. Dostać w nos i iść z tym na policję, a za pewne on jeszcze "jebie policję"... Pobiłbym tak gnoja żeby zapamiętał, a jak ktoś się jeszcze raz dosadzi to powiedz, że kochasz Smerfy, a on Ci Gargamela przypomina i nie wytrzymałeś...

refy RMCF

Opublikowano

Powiedz, że popchnął Cie Ty go kopnąłeś i on Ci oddał, wtedy w niego uderzyłeś i koniec.. :D

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Wszyscy gadają JP 100% ale coś się stanie, zginie to grzeczniutki na policje idzie.. :D

suuper, który to ja już raz słysze... 1000? a moze 10000

pozatym nie wiem gdzie wy mieszkacie ze wszedzie macie JP, u mnie nikt tak nie gada i stfu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak kurwa może dostać odszkodowanie za "pobicie kolesia", chyba będzie musiał jemu zapłacić :unsure:

Policji powiedz że nie oczekiwanie koleś chwycił twoją rękę i wykurwił w nią z nosa, do tego idź do garażu i wkręć sobie łapę w imadło że niby od tego potężnego ciosu z nosa uszkodził ci rękę. Według mnie żałosna prowokacja czy też próba zabłyśnięcia na forum...

Opublikowano

Powiedz kumplowi z tym co szedłeś , niech Ci oko podbije , i jak coś to będzie na tamtego kolesia ( co go pobiłeś ) a Was dwóch , on sam .

i tak jak wspomnieli , do***** mu jak minie jakieś 3/4 tyg. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...