Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

game or guard has been allated ... elite sro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze takie tamaty juz byly ale one nic nie pomagaja. Moj problem wyglada tak odpalam silka game guard sie laduje i wyskakuje mi blad game or guard has been allated nie wiem co robic zrobilem formata calego kompa nic nie pomogło probowalem skopiowac guarda od kumpla tez nic. prosze o jak najszybsza pomoc

Opublikowano

Ja tez mam ten problem i jest na to dosc prosty sposob odpalajcie silka normalnie i gdy sam sie wylaczy Kliknij na Lanchera PPM i wybierz Uruchom Jako :D Jak pomoglem daj +

Opublikowano

Ja tez mam ten problem i jest na to dosc prosty sposob odpalajcie silka normalnie i gdy sam sie wylaczy Kliknij na Lanchera PPM i wybierz Uruchom Jako :D Jak pomoglem daj +

Uruchom jaKo? Patrz wlaczam bota i nie wciskam Start game tylko normalnie przez lunchera? xD

Opublikowano

Ustawiasz w sro_client uruchom jako administartor. Jeśli to nie pomogło, to poszukaj w menadżerze zadań, czy aby na pewno guardian się wyłączył. Odpalasz przez bota ofc. [Jeśli bocisz]. Jeśli to nie pomoże to odsyłam tutaj http://forum.sro.vn/viewtopic.php?f=16&t=11671

Mianowicie post gm55:

Do pliku host wklej to: 61.110.88.200 nprotect.co.kr, pod localhost

Host w XP jest : C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

Why is the rum gone?!

Opublikowano
wiem ze takie tamaty juz byly ale one nic nie pomagaja. Moj problem wyglada tak odpalam silka game guard sie laduje i wyskakuje mi blad game or guard has been allated nie wiem co robic zrobilem formata calego kompa nic nie pomogło probowalem skopiowac guarda od kumpla tez nic. prosze o jak najszybsza pomoc

i Inne

Blad ten wyskakuje jesli na partycji z elite sro jest wirus lub jakis keyloger :)) NIe ma po co szukac innego rozwiazania bo to jest jedyne prawdziwie zadne dopisywanie IP w hostach XP nic ci nie da :)

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

dzieki za pomoc wszystkim co pisali w tym temacie :) juz mi chodzi a co do tego bledu wszystki ktorym wyskakuje radze przeskanowac dobrze calego kompa i wywalic wszystkie wirusy i powinno chodzic

Opublikowano

Pomogles :D ale ja w koncu sam doszedlem do wnoisku ze kombinowanie nie ma sensu i tak for fun sprawdzilem czy nie ma jakis wirow w kompie ^^ i przez ten przypadek wykrylo mi tylko 10 po usunieciu ich gra smiga az milo :D