Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Proponowane Ekwipunki dla Medyczki na CQC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym tutku zaprezentuje najlepsze Ekwipunki dla Medica na CQC Jeśli macie pomysły na jakieś lepsze ekwipunki proszę pisać w komentarzach no to zaczynajmy :) :

Pierwszy jaki Ekwipunek wam polecę to taki :

1.Knuckle

2.MP5K

3.MP7A1

4.Medic Kit

5.K1 (To jest dla tych którzy mają premium jeśli nie macie premium to 5 slot odpada )

6.Medic box/Flashe (Jeśli mamy 6 slot jeśli nie to same Medic box )

Oto pierwszy zestaw dlaczego taki ponieważ MP7A1 Jest bardzo dobre i skuteczne nawet ci tak zwani Pr0 gracze używają tą bron ma dużo Damage jak i Recoil

K1-Dobra broń na bliskie i dalekie starcia cieszy się dużo popularnością graczy od 6 lvl dlatego ją wybrałem do 1 zestawu no na tyle.

drugi Ekwipunek jaki wam polecę to taki :

1.Knuckle

2.MP5K

3.K1

4.Medic kit

5.Scorpiony Dual

6.Medic box/Flashe (tutaj nic sie nie zmienia ;) )

W tym zestawie widzimy że wybralem na 1 slot K1 ponieważ ktoś może nie mieć G1 lub premki na kupno MP7A1 albo nie masz duzego lvl dlatego dalem na 3 slot K1

Scorpiony Dobre są Na bliskie starcia na Dalekie nie za bardzo ponieważ mają za duży rozrzut popularny w lvl 1-10

trzeci i ostatni Ekwipunek polecany prze ze mnie to jest taki

1.Knuckle

2.MP5K

3.TMP9

4.Medic Kit

5.MP7A1

6.Medic box/Flashe (tu nic sie nie zmienia)

i wy tym ekwipunku widzimy że dodalem TMP9 Świetna bron Dobra na bliskie jak i na dalekie starcia ma mały rozrzut który daje wielki Plus ponieważ możemy szybko załatwić np snipera albo inną postać ;) niestety jest jeden minus ponieważ nie ma dużego speed ale i tak cieszy się popularnością w śród 12-58 lvl ;)

no i nareszcie 5 slot to MP7A1 jak napisałem na górze dobra a za razem przydatna broń szybka precyzyjna i prawie najlepsza ;)

No i to na tyle dziękuje za przeczytanie mojego tutka mam nadzieje że komuś sie przyda jeden z tych 3 zestawów ;)

Opublikowano

k1 jest to broń szybka celna w pełni sprawdza się na bliskie jak i daleki odległości w dodatku jest lekka, mp7a1 idealna na bliski kontakt ze względu na duże obrażenia i dobrą celność jednak na strzelanie z dystansu jest gorsza od k1

Opublikowano

Dla mnie najlepsze z tych broni jest TMP9.

Grałem nią przez 2 miesiące i jest PRO.

Szybka, Celna, spore dmg idealna broń jak dla mnie :)

Swoją drogą popraw estetykę w Tucie.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

to się naucz xD

@EDIT: ja nadal czekam na ta premke oszuście ;]

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

Jak dla mnie tut trochę bez sensowny, bo każdy lubi grać czyms innym. Ja preferuje taki zestaw:

1. Knukle

2. MP5K

3. K1

4. Medic_Kit_1

5. TMP9

6. MedicBox/Adrenalina

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@up też może być nie dawałem wszystkich z tego powodu bo każdy ma inny gust do medyczki jeden lubi to a drugi tam to nie czytam w myślach żeby wiedzieć co lubią xD

@Down Nie spamuj

Opublikowano

tak znamy się oszuście;]

nie pamiętasz skąd masz xm8 he?

ja nadal czekam na DZIAŁAJĄCA premke.

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

@xNoLifex znam cię z gry chciałeś mnie kiedyś oszukać wieże MateuszI

@topic nawet dobrze napisałeś. Ale każdy ma inny gust jeżeli ktoś ma cx4storm to jest dobra bron na długie dystansy. ;) ale cx4strom można tylko zdobyć na allegro za pieniądze lub wygrać promo za wydanie g1c.

10pu0d4.png

Opublikowano

Każdy woli co innego... Ja np wole grać Tmp9 i Mp7a1... Nie wiem po co takie tematy zakładacie

NU94p9A.gif

Wracam..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...