Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft jest zjebany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się nie podoba ale każdy ma swoje zdanie co do grafiki no cóz nie grafika się liczy tylko dobra zabawa jaka możę wynikać z gry;D

Opublikowano

Minecraft udowodnił że nie trzeba świetnej grafiki aby przyciągnąć tysiące osób.

Po prostu jesteś dzieckiem które myśli że każda gra musi mieć PROELO grafikę.

Opublikowano

Minecraft udowodnił że nie trzeba świetnej grafiki aby przyciągnąć tysiące osób.

Po prostu jesteś dzieckiem które myśli że każda gra musi mieć PROELO grafikę.

wykurwiaj pierdolony metińczyku

Opublikowano

Nie gram w metina dzieciaku. Idź zbierać bawełnę. -_-

o kurwa ale mi pocisnąłeś, chuj mnie to obchodzi, mówisz, piszesz jak metińczyk więc nim jesteś

Opublikowano

o kurwa ale mi pocisnąłeś, chuj mnie to obchodzi, mówisz, piszesz jak metińczyk więc nim jesteś

Dobra ogarnij. Jakbyś nie zauważył to jest temat o tym że minecraft jest "pojebany". A nie to żebyś mnie wyzywał od kogoś kim nie jestem -_-

Opublikowano

Grałem i to jest takie chujstwo, 0 grafiki 0 sensu, bo jaki ma sens kopanie w ziemii cały czas? tam się nic innego nie robi.

Możesz wybudować swój dom. Urządzić go jak chcesz. W nocy walczyć z potworami. To nie jest takie nudne jak się wydaje. Może początki tak ale potem jest lepiej.

Opublikowano

hmmm skoro Minecraft jest zjebany, a Ty masz Minecraft w nicku, to znaczy że też jesteś zjebany ? o.0

self kill ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja nie mogę durna parówa bez szkoły dorwała się do internetu. To że ci się nie podoba nie znaczy że komuś innemu się nie podoba. Ja gram w minecrafta i co. Weź się ogarnij bo swoim poziomem reprezentujesz kulturę jaką wyniosłeś z domu. A wnioskując po tobie to

ja_pierdole_z_kim_ja_pisze_18568.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...