Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin czy lol?

która gra jest gorsza?  

169 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która gra jest gorsza?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dla mnie nie ma co porównywać bo to są 2 różne gry, tak jakbyś się pytał ser czy jabłko

ale głosuje na LoL'a bo czemu nie :D

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Metin2 to wspaniała gra.

Mozesz byc pro elo koxem i bic kamienie metin i byc pro elo wojownikiem bijac innych pro elo słabych wojownikow

W metinie mozna oszukiwac, krasc i inne złe rzeczy robic aby owiali cie ludzie z servera zla ranga.

Opublikowano

Skoro chcesz się dowiedzieć którą grę wybrać to zrób normalną ankietę a nie jakąś dla beki ... -.-

@AntyWarn .

League of Legends .

Teraz prawie każdy w to gra , Twoi przyjaciele " o ile ich posiadasz " pewnie też .

Jeżeli grają w Metina 2 to prawdopodobnie nie mają więcej niż 10 lat .

(Nie obrażając starszych użytkowników forum)

Btw. Twoja kariera ze względu na wulgarny nick szybko się skończy .

Opublikowano

metin to do hajsu

jak chcesz fest ponapierdalać to polecam lola i csa

jebać mc, klocki to ja sobie w kiblu robie

piss jo paris hitlo

Opublikowano

Szczerze grałem w to i w to. Jak nie masz z kim grać to nie bierz się za Lol'a ( szkoda czasu), a w Metina możesz sam wszędzie. Dodatkowo Metin jest ciekawszy. Tak więc jestem za Metinem ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Metin2 zawsze spoko - jakaś odskocznia od monotonnego lol'a (chociaż ja preferuję smite, i większości również go polecam)

Opublikowano

Metin jest taka specyficzna gra nigdzie sie takiej nie znajdzie. co nie znaczy ze samo granie w metina mi sie nie nudzi teraz tworze serwer, a pobawic to wole sie w lolu:D

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Ja lubię placki.

W sumie z lol 'em miałam do czynienia raz, w metina gram, więc trudno mi jest ocenić co lepsze/gorsze. Za mało znam się na lol 'u. ;d

Minecraft : słyszałam, że tam jest nadmierna ilość kwadratów. Nigdy w to nie grałam. ;o

large.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...