Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArtificialAiming-Radar-v3.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem jak uruchomic tego haka na cracku multiplayer , mam sam multiplayer bez singplayer , gdy uruchamiam haka to wszysko ok tylko on sie nie uruchamia szuka dalej gry , mozna cos na to poradzić za pomoc + lub - kto jak woli

Opublikowano

jaki masz system? ten hack działa tylko na 7 i vista. Opisz problem ale mniej chaotycznie bo nic nie zrozumiałem prawdę mówiąc.

szefmarcin.png

Opublikowano (edytowane)

heheh ok. Mam win 7 / 64 bit tu wszystko jest ok po prostu uruchamiam haka (ArtificialAiming-Radar-v3.4) > jest napisane "seraching for game..." czyli uruchom gre > a ja uruchamiam gre odrazu do multiplayer przez konsole (alterIWnet) ponieważ mam crackowannego , i teraz powinien się uruchomic ten hak ale nic się z nim nie dzieje, nadal jest "seraching for game..."

Edytowane przez szoniak
Opublikowano

alterIWnet z tego co mnie pamięć nie myli jest w mw 2 a ten dział jest o call of duty 4. chodzi Ci o mw2 czy mw1? Tak nawiasem mówiąc "seraching for game..." nie oznacza "uruchom gre" ;]

szefmarcin.png

Opublikowano

Kurcze pomoże ktoś , mam call of duty 4 a z tym drugim sie pomyliłem to znaczy "szukaj gry" czy coś w tym stylu będziesz szukał błędów czy pomożesz nagrał bym filmik ale długo się przesyła

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

robisz zgodnie z tą instrukcja? Jeżeli tak to pomiędzy którym a którym etapem jest błąd?

@edit

Jeżeli włączyłeś grę i w którymś z rogów ekranu jest taki znaczek hacka to znaczy, że działa

Edytowane przez SZefcio
szefmarcin.png

Opublikowano (edytowane)

heheh ok. Mam win 7 / 64 bit tu wszystko jest ok po prostu uruchamiam haka (ArtificialAiming-Radar-v3.4) > jest napisane "seraching for game..." czyli uruchom gre > a ja uruchamiam gre odrazu do multiplayer przez konsole (alterIWnet) ponieważ mam crackowannego

Uruchamiasz CoD4 przez konsole AlterIWnet? Fajnie masz.

i teraz powinien się uruchomic ten hak ale nic się z nim nie dzieje, nadal jest "seraching for game..."

Żeby hack działał musi mieć połączenie z serwerem ArtificialAiming.net, a ta strona często pada i wtedy ciągle jest napisane "Searching for game".

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...