Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Aim bot CoD 1.7 Patch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam aim bota do Call of duty 4 patch 1.7 dam mnostwo + i 5+ !! (Jesli bedzie dzialac)

mam Windows XP

ServisPack3

32Bit

Prosze o odpowiedz bo sie oplaca !!

I: nie szukam komentarzy typu Google nie gryzie ITD

Zbieram - - - - - - - - - - !!!!

39503720h.jpg

Opublikowano

bardzo mało jest teraz hacków na xp. Już nie wspominając o tych niewykrywalnych. Zmień system na 7 a podam ci parę tytułów.

szefmarcin.png

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

tutaj masz hacka, chyba już wykrywalny ale niedługo można się spodziewać nowszej wersji.

tutaj z kolei niewykrywalny hack to znaczy próbowałem go 3 dni temu i czysty był. Ale też zapewne gdy będzie deteced można się spodziewać nowszej wersji.

teraz troszkę wykrywalnych również na xp podkreślam WYKRYWALNYCH. Jest ich sporo dlatego nie będę dawał Ci linków do bezpośrednich tematów.

Myślę, że znajdziesz coś dla siebie.

Pozdrawiam

szefmarcin.png

Opublikowano

jeżeli szukasz w standardowej wyszukiwarce gry to w tej tabelce ze spisem serwerów od prawej masz pierwszy ping a potem masz ikonkę właśnie z pb.

Jeżeli jest zaznaczony krzyżyk to znaczy, że pb jest. Natomiast jeżeli go nie ma to pb na danym serwerze nie ma.

Jeżeli jesteś już na serwerze i chcesz sprawdzić czy serwer ma PB wystarczy w konsoli wpisać obojętnie jaką komendę PB. na przykład /pb_myguid

wtedy otwierasz okno konsoli jeżeli znajdziesz tam swój guid to znaczy ze serwer ma pb, jeżeli go nie będzie serwer ten nie ma pb

Myślę, że o to chodziło.

Pozdrawiam

szefmarcin.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...