Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Pytania ] Gra ... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , po wbiciu 61 lvl ( długo się męczyłem ) ... kupiłem boga +9 ... spłukało mnie to maskarycznie hehe

mam 33kk na poty najwyżej ... i pytanie na czym zarabiać ( odpada fb , zwykłe łowienie , dropki na metki ) ... pomyślałem że podropie na swoim 61 lvl ...

wojownik body dane :

Def : 517

HP : 11,6

Skile M4 M4 M5 ... aura wir berek

i tu moje pytanie czy opłaca się dropić na metkach 55 lvl czy gdzieś indziej ??? bez 2x drop

może znać jakiś inny sposób na dobry zarobek an tym lvl ??

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano (edytowane)

Metki 55,60 + metki w dt :P

P.S Mam konto na torrentach pisz pw - może coś uzgodnimy :)

@Edit ! 123 Post !

Extra liczba xD

Edytowane przez jjabloss
Opublikowano

Zalezy jaka masz bron, bo boga to za przeproszeniem moze w tylek wsadzic.

Jezeli masz riba 35sr + +9 to idz na metki 85 ( do tego musisz posiadac buffa -najlepiej hajtnietego)

A jak nie masz to polecam metki 55/ robienie DT

Opublikowano

Rib sr 18 kd potwora i smierci +3 ...

będę próbował na metki 55... i coś spróbuję do dt ... a co brać na ulepszanie/?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Najlepiej to chyba te przedmioty co dropia w grocie. Boga +6/ bojowe +6/ naszyjnij z niebieskich lez od +6/ branzoletka z niebieskich lez +6/ krysztalowa branzoleta +6/ stalki na +7 ( jezeli +4 tanie)

Opublikowano

mało masz yangow to nimfy +6 i leć do+8 to samo z boga i cos z niebiańskich dla jubilera np brazna kolce lub naszyjnik co wolisz ;)

@edit up szybciej

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak od razu stalki +9 ... pisałem że nie mam kasy lol to skąd mam wziąć itemki takie jak wypisaliście

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

A więc tak: metki 55, może na parterze w DT 50lvl(twardości), czasami metki 65 to też się opłaca... (JEŻELI MASZ MAŁO KASY TO METKI 55 ponieważ nie bedziesz tracił kasy na potki)

Opublikowano (edytowane)

Boga +6 i jakies zbroje 61 +6 drogo nie kosztuja, ja nawet ich nie dropie (w sumie siedze w grocie v2 na ostatnich komnatach, a egzo /bojowe/lzs sa o wiele drozsze)

Jak jestes prawie na 0 to chwilowo metki 55/65...

Edytowane przez Sh0ck
Opublikowano

metki na 55-65lvl mi wypadł kamyczek duchowy :] lub w dt na pamiątkach zbieraj kasę ;d trochę ci to zajmie (lub ewentualnie kowal w dt...)

Opublikowano

jest może jakiś konkretny drop z metka 55 prócz kd / ku ?> ile jest szans na dropnięcie kamola bez 2x

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Z metka 55lv mówią że często dropią kamyki no ale troche duży masz lvl, bez x2 dropu to może dropnie 2 w tydzień jak będziesz bił dużo metków dziennie.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

o 6 większy ... to nie tak duży... ale wiem bo na surce na 61 lvl do 6 rano do 10 jak biłem je to ani żadnego kamyka ani dobrego ku / kd

narutotagkopia.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...