Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoxSerwerMineRP ! . [DEDYK] [24/7][NO WL]

hokage112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2zftwf6.png

Witam dzis chcialbym wam przedstawic Serwer RoxServerMineRP Serwer jest Rp/FB jest on juz Dedykowany :) . Ten server od dawna byl na hamachi ale zauwazylem ze nikt juz nie gra prawie na hamachi jak kiedys to wykupilem dedyka mam nadzieje ze serwer wam sie spodoba i spedzicie na nim sporo czasu . Na serwerze panuje MILA atmosfera administracja dosyc czesto na serwerze ,BEDA REKRUTACJE , Admin sprawdza serwer co godzine max 2 jezeli ma czas .No to co na co czekasz Wbijaj na serwer gwarantuje 0 opuznienia , lagow itp itd ;P ( No chyba ze jestes z ZAGRANICY !) to bedziesz mial opuznienie ale nie wielkie .

Ktrotkie info na temat Rp :

Rp u mnie polega na tym ze musisz uzbierac pieniadze na serwer aby zakupic skromna dzialke albo na jakies fajne itemi z IKEI :) dzialki beda o wieele wieksze ale to z czasem . I

za uzbierane pieniadze a takze za dobrze wykonana prace dostaniesz AUTOMATYCZNIE wiekszy lvl im wiekszy lvl tym wiecej pieniedzy przychodzi na twoje konto po uzyskaniu 100 lvl + dostaniesz range MASTER <PRACA>

2zftwf6.png

Moby off jak powieksze serwer do 20 - 30 slotow bd one wlonczone i creepery bd ON ale nie bd niszczyc niczego ...

Administracja jest OGARNIETA .

Przepraszamy za mala ilosc SLOTOW ale obiecuje ze od 24 bd ponad 20 slotow .

Gwarantujemy Dobra zabawe a takze duuza pomoc od Adminow .. Nie niechodzi o DAWANIE ITEMOW Ani nic poprostu kazde wasze "DYLEMATY " postaramy sie rozwiazac :) bez bana ,kicka .

Polecam i Zapraszam .

ip : 88.198.3.219:25580

Strona www: www.roxservermine.npx.pl

Jezeli server OFF to znaczy ze panuja prace nad serwerem ....

Dynmap : http://node35.pukawka.pl/164806/dynmap/

Szukamy :

2 adminow

3 moderatorow ....

Wymagane : min 14 lat i dotacje poprzez SMS

Mod 10 zl miesieciecznie

Admin 15 zl miesiecznie .

Poszukuje kogos kto zrobi jakas fajna stronke dla serwer-a :) .

W nagrode MoD

<Licz sie z tym ze tez bd musial placic bo sami nie bd oplacac serwer-a poprostu chcialbym aby wszyscy docenili serwer i zrozumieli ze to nie jest takie proste bycie adminem . >

Serwer OFF do 29 sorki pozniej znow bedzie dedyk !!

Chcial bys sie doplacic na serwer wbij na roxservermine.npx.pl :)!

169048.jpg
Opublikowano

Serwer padł?

Nijimidasu kondaku no monshō.

Fusonnaru kyōki no utsuwa! Wakiagari hiteishi! Shibire matataki!

Nemuri wo samatageru! Hakōsuru tetsu no ōjō!

Taezu jikaisuru doro no ningyō! Ketsugōseyo!Hanpatsuseyo!

Chi ni michi onore no muryoku wo shire!

Opublikowano

@up Pierw Prace pozniej crash ^ ^ :) ale to musielismy poblokowac niektore ITEMKI :) juz powinno byc dobrze jezeli nie to off na 1 dzien bedzie bo bd szperac jak naprawic tego crasha bo wszystkie wykasowane a ciagle sie wylancza lol .

169048.jpg
Opublikowano

Ok dzis troche pracowalem nad serwerem (w sprawie tych naglych OFF-ow ) wyniklo to ze strony kilku pluginow i Hostingu ale juz POWINNO BYC WSZYSTKO OK nie wiem co sie bd dzialo przez noc ale przez od 22 do teraz nie wystapil zaden crash i wczesniej jeszcze tak samo . Serwer Bedzie wykupiony na 20 - 40 slotow bo widac ze wczesniej byl full serwer caly czas i powodowalo to LAGI ;x postaram sie miec na oku te crashe i starac sie aby wszystko bylo OK :) . Take przepraszam wszystkich za ten problem i jeszcze Raz Zapraszam do gry ^^:) . I przepraszam za te nagle WYMAZANIE EQ ale wgralem starego plugina auto save jeszcze z hamachi ... i poprostu nie save-owalo gry . ( Nie jestem w stanie wam oddac surowce poniewaz wczesniej ich nie widzialem i nie moge wam za ufac ale mapa ma duuzo surowcow :)

169048.jpg
Opublikowano

Witam !

Chciałbym się dopłacić do serwera i być adminem lub modem.Znam się na komendach i pluginach.Posiadam swój dedyk.Mam 14 lat ( niestety bez mutacji )

Proszę o rozważenie mojej prośby.

Opublikowano

Poszukuje kogos kto zrobi jakas fajna stronke dla serwer-a :) .

W nagrode MoD

<Licz sie z tym ze tez bd musial placic bo sami nie bd oplacac serwer-a >

Rekrutacja ON !!!

Haha, ja się namęczy ze stroną dostanę moda za którego mam bulić kase ? Ja jej nie masz, sprzedajesz admy i mody to na gówno serwer stawiasz ? Nie masz siana to bb a nie pierdolisz farmazony.

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

@Gornik .... Stary Moby sa off bo jest 10 slotow bo testowalem ddyka ale 24 ego biore 20 - 30 slotow i wtedy wloncze bo teraz na 10 slotow przypada tylko 644 mb ramu takze nie moge sobie pozwolic na wieksza ilosc pluginow i na moby tak samo bo bd lagowac przy full serwerze ktory jest praktycznie zawsze ... , Ale od 24 wszystko bedzie wlonczone i mozliwe ze spolszcze pluginy itp :) .

@K4buto czy jakos tak robaku ja mam pieniadze ale nie bd oplacac serwera sam idioto .... booze ile ty masz lat 5 - 10 ? na KAZDYM serwerze cos takiego istnieje chyba ze jakis idiota 10 letni dostal kase z urodzin i chce sobie za hostowac cos ... a po miesiacu OFF moge ci powiedziec tylko tyle jestes zalosny . I zrobilem to jeszcze z takiego powodu zeby takie robaki co ZYDZA 5 zl na miesiac wyslac nie spamowali o admina .. nie masz o niczym pojecia takze sie nie wypowiadaj . A i juz mamy typka ktory zrobi strone :) i wcale nie mial z niczym problemu ... I NIE SPRZEDAJE ADMINOW !! to jest rekrutacja i taki jest WYMOG facepalm x2020202

@pako OK UNBAN mamy cie na oku ^.-

@Gornik "dzieki za bana :) " dostales bana na 3 dni za spam juz masz unbana :) Nie banuje za nic .

169048.jpg
Opublikowano

@Werwo NIE DOSTALES BANA ZA NIC :) nie jestesmy dzieciakami .... jestes zalosny i prosze ... po twojej wiadomosci juz widac jakim "POJEBEM" taki robak moze byc :) 0 kultury ? sam okazales swoja kulture w tym co napisales ,a pozatym co mam uczyc Graczy kultury ? chyba nie . I zaden z administratorow sie tak nie zachowuje .

@Najasek Dokladnie ci napisze na PW jak sie dowiem kto cie zbanowal i za co :)

169048.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...