Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje hostera! Do plików serwerowych z modami:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam otóż poszukuje hostera do moich plików serwerowych które sam zainstalowałem i przerobiłem według własnych potrzeb. Stworzyłem własną stronę internetową na darmowym hostingu pun.pl, ale moja prędkość internetu jak i upload jest mało zadowalający. :( Tak więc szukam hostera który jest w stanie utrzymać 48 osób bez lagów. Oraz by najlepiej serwer był na 24h lecz jest to do ustalenia. Serwer Hamachi czy No-Hamachi nie gra roli. Jeśli chciałbyś wspomóc w budowie strony (brakuje kilku działów uwijałem się z tym sam) Pisz na PW. Hoster jak i admini oraz inne osoby wspomagające serwer będą mieć dostęp do OP jak i będą im podane współrzędne do "Pokoju Vip'a" gdzie będziemy uzupełniać blokami diamentu złota i żelaza co jakiś czas jak i narzędziami i skrzynię wypełnioną bronią palną i amunicją. Nie będzie innego dostępu ponieważ na mapce będzie ukryty ten pokój i otoczony bedrockiem tak by inne "niepoważane" osoby nie miały jakiej kol wiek opcji aby tam wejść. Jeśli nie dowierzacie podaję adres strony www.zielatkowomc.pun.pl lub na PW dla dalszych rozmów. Z poważaniem krzychu197 :D

Edytowane przez krzychu197
Opublikowano

@Up

Nie szukanie sponsora odpada.

Po prostu nie mam funduszy na utrzymanie owego serwera bądź chcę stworzyć serwer na którym działają wcześniej wymienione mody, ponieważ w Polsce o ile dobrze mnie się zdaję jest bardzo mało takich serwerów,a jeśli nawet to są to bardziej serwery prywatne.