Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] biobot 2.1.4

kamilllo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy od szczęścia ja już 2 tyg jade na vallhali i biobocie i nawet podczas wszystkich kontroli i bana nie dostałem , ale owszem zdarzają się tacy 1/100 :D ale np kbot też jest minimalnie wykrywalny 1/1000

NJxbd4x.png

Opublikowano

Właśnie dostałem bana za bio na pl3 bez ostrzeżenia na szczęście to było noobkonto, bo normalnie boce na Kbocie.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

ja właśnie dostałem ostrzeżenie za biobota na szcześcię tylko ostrzeżenie bo to główny char z fe wiec biobot jest wykrywalny

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

Dobrze że obudziłem się o 11. Gdybym obudził się o 9 pewnie miałbym ostrzeżenie na kontach gdzie korzystam z biobota i pewnie też na kontach na których korzystam z KBota

Opublikowano

a ja nawet nie wiem jak to wygląda jak sie dostaje bana albo ostrzeżenie a boce 24/7 przy wszystkich kontrolach ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

@ do wszystkich co dostali dziś ostrzeżenie/bana

nie trzeba było bić alienów do letnich igrzysk , właśnie dlatego bany dostaliście

"Witajcie Kosmiczni Piloci!

W dniu dzisiejszym zostało permanentnie zablokowanych 4492 kont nieuczciwych graczy. Kolejne 17669 kont zmieniło swój status na poziom 1, 2 lub 3.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit"

:P

Opublikowano

Nie biłem alienów do igrzysk tylko zbierałem boxy, a jakoś bana dostałem, czyli nie masz racji. :)

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

biobot jest dobry ALE najlepiej by twoje konto miało minimum 28dni ( moje 5 kont = perm )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwne... ja 10 sekund i znalazłem linki do kbota, biobota, nawet bo botów których nie znałem... chyba jestem bardzo uzdolniony...

Wszedłem tylko w dział tutoriale...

To jest ukryta treść, proszę

Pewnie ściągałeś biobota... trzeba w nim podmienić plik do-utils.dll na nowy bo zmieniło się trochę logowanie na darkorbit

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ja biłem alieny, usunęli mnie z rankingu, a 11 byłem, kolega też bił, był 4, usunęli wszystkich przed nim i wygrał ;o A ma przewagę 10k nad drugim ;D