Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze tutaj bo w dziale 4story nie chcą mi odpisać ...

To tak rok temu zgrałem sobie gre 4story od kumpla na płytkę no i kiedyś był taki błąd : Can not read registry ;) . Ale nie chciało mi sie tam przerabiać danych w rejestrze ;) No więc teraz po roku znalazłem tą gre a słyszalem że bardzo dużo się zmieniło i to na lepsze . :) więc zabrałem się do pracy i znalazłem temat : http://board.4story....4%85czaniu-gry/ w krórym był post dodany przez "STOR" pozmieniałem wszystko ładnie w rejestrze jak kazał i już byłem szczęśliwy bo wyszło okienko z patcherem ale kolejny błąd Would You Like to Try Again ? i jest to wyboru Tak lub Nie jak dam Tak to bedzie sie ciągle powtarzać a jak dam Nie to wyjdzie Failed to download file no i sie zdupiło ... a myślałem że se pogram i prosze nie pisać postów w stylu : Nie spotkałem sie z czymś takim . lub ściągnij grę od nowa . A nie ściągne dlatego bo mam za wolnego neta i mam limit do pobierania tylko 3gb a zostało mi jeszcze 1gb i nie warto marnować limitu . bo bedzie sciągać z prędkością 3kb/s !! :P Myślę że błąd tkwi i rejestrze i dlatego proszę was żebyście wszedli w regedit , następnie poszukali folderu Zemi Interactive i go eksportowali ;P Następnie wrzucili na jakiś host i podali link bardzo proszę :P I NIE PISAĆ ŚCIĄGNIJ GRĘ OD NOWA :P

Opublikowano

Temat gdzieś był na forum:

To jest ukryta treść, proszę

A moim zdaniem sam musisz pobrać grę nie od kogoś tylko sam pobrać bo to może dlatego coś się spieprzyło w rejestrze ale widzę że masz słabego neta :O

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...