Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update] Bikini Event

Sir.AAK623

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takich info było hoho i jeszcze trochę ale może w końcu dadzą ten event

Coś tu pusto :(

Daj+

Opublikowano

Info jest stąd, że Jericho gdy tydzień temu zapowiadał że wtedy będzie event + nowy UI, to po Up przesunoł event na za tydzień. (czyli na czwartek)

Proszę o -!!!!!

Opublikowano

hehe dobrzez zgadłem dokładnie tego samego dnia bedzie tez bikini na koreanie

Masz + za info

@Down

Mi się tak kojarzyło bo na koreanie ma być tak :P

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Chyba ja gadałem ;) Ja jako 1 podsunołem tą myśl a potem wszyscy tak gadali ;) Zapodałem w którymś temacie strone o wr korea w której jest DAY 1 event bikini i nowa mapa, po prostu daty tych eventów.

Opublikowano

No i luzik wreszcie będzie event bikini

ps.Teraz Przemawiam do tych którzy zamiast grać patrzą się na biust medyczki w bikini NIE PACZ SIE TYLKO GRAJ no to tyle :D :D

Opublikowano

Up masz rację. Ale na pewno trochę popatrzeć ( Nawet pod spódniczkę :D) Nie zaszkodzi.

18590.png

29858.jpg

33207.png

Lubie +

Opublikowano

O qwa to juz za 2 dni :rolleyes:

Tyle na niego czekalismy to i do czwartku poczekamy ;)

Mam nadzieje ze ta sa pewne informacje ( chociaz w g1 nigdy nic nie wiadomo :ninja: )

Opublikowano

no wkoncu...

tylko szkoda,ze jutro juz mnie nie bedzie :(

+ za info

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

UWAGA!

Być może w czwartek albo następny! Ponieważ zorientowałem się gdy czytałem News "Conquest Kharif" że następny Up będzie 2 tygodnie po wyłączeniu serwerów! Więc nie nastawiajcie się!

Opublikowano

dopiero to piszesz? :) ajajajajaj a już myślałem. ;( ale nadzieja jest! :D

I like Likes !!!!!!! But i hate Justin Bieber

Komentarzy:

100

200

300

400

500

600

700

800

900

1000

Odwiedzin na profilu:

100

200

300

400

500

600

700

800

900

1000

Opublikowano

@3Up

W news pisze ze event conquer kharif bedzie trwal 2 tygodnie od updata ( nowa mapa i IS), o nastepnej aktualizacji nic nie ma... jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj bo ludzi w blad wprowadzasz, albo sprawdz i zastanow sie 2 razy zanim cos napiszesz

beztytuulu.png

Duration - czas trwania

Opublikowano

A może serio będzie w czwartek no nic pozostało nam tylko czekać do czwartku ale nawet jak by był ten event to u nas pewnie tak gdzieś około 1-3 w nocy ;)

Opublikowano

Jesli g1 dalo info ze w ten czwartek to prawdopodobnie tak bedzie. nie ma powodu do obaw :rolleyes:

Opublikowano

Jesli g1 dalo info ze w ten czwartek to prawdopodobnie tak bedzie. nie ma powodu do obaw :rolleyes:

Ja bym się właśnie obawiał :)

Często mówią a potem albo nie robią tego wcale albo dają jakiś syfiasty zamiennik :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@Up

Dobrze, ze wogole cos daja, nawet zamiennik. Moim zdaniem nie powinnismy narzekac, bo gdybysmy byli na miejscu tych z g1, nie bylo by nam latwo. W ich imieniu prosze o zrozumienie, bo oni maja tam naprawde NIEZLY BURDEL ( oczywiscie nie doslownie :P)

PS. Sory za maly offtop :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...