Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bonowanie eQ

GothicussMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jest możliwe zbonowania całego eQ bez wydania zł, tzn. wiem jak się robi reklamy itp. ale czy można zdobyć aż taką ilość SM aby zbonować całe eQ, ( nawet z noob kontami*).

Noob konta* = nowe konto i zrobić na nim SM

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

powiem krótko i na temat: ,,Wystarczy Chcieć''

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

wszystko jest możliwe ;) napisze ci tak ja w ciągu troche wiecej niz 2tyg nazbierałem na zwoje egzo obecnie mam m10 i 8ku do g1 w ciagu tych nie całych 3 tygodni wbiłem za free i to wcale tak duzo nie siedziałem

@edit najlepiej zmieniać ip recznie w przeglądarce a szukac w proxyswicher

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

podpisuje sie pod tematem

powiem krótko i na temat: ,,Wystarczy Chcieć''

skoro się ktoś pyta a znasz odpowiedź to ni możesz powiedzieć tylko piszesz coś takiego ?

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

"wystarczy chciec" czyli sie da ;p lecz trzeba sie troche nameczyc. ja siedzialem nad reklamami 1-2h i juz nie wytrzymywalem. a jak chcesz cale eq wybonowac to bedziesz musial sporo siedziec przy tym, dziennie po 5h minimum i tak przez miesiac jak nie wiecej haha

@2x up

najlepiej aol 9.50

http://www.mpcforum.pl/topic/228719-tutdarmowe-sm-nawet-do-300-sm-dziennie/

Opublikowano

"wystarczy chciec" czyli sie da ;p lecz trzeba sie troche nameczyc. ja siedzialem nad reklamami 1-2h i juz nie wytrzymywalem. a jak chcesz cale eq wybonowac to bedziesz musial sporo siedziec przy tym, dziennie po 5h minimum i tak przez miesiac jak nie wiecej haha

@2x up

najlepiej aol 9.50

http://www.mpcforum.pl/topic/228719-tutdarmowe-sm-nawet-do-300-sm-dziennie/

ja siedzialem hmm 3-5h na ip niemieckim , francuskim i zrobilem 1203sm jak masz czas i checi to rob rob ;)

Opublikowano

ja siedzialem hmm 3-5h na ip niemieckim , francuskim i zrobilem 1203sm jak masz czas i checi to rob rob ;)

jakos mi tudno w to uwiezyc ze az tyle, no ale nie bede sie spieral. gdybym tyle sm dostawal za 3-5h roboty to bym siedzial 15h/7 i bonowal eq ktore bym sprzedawal na allegro. wtedy by byl zarobek 1-2k zl miesiecznie.

Opublikowano

@up heh chciało by sie wiesz kazdą relame mozna robic tylko raz wiec ja jak zrobie new acc i minie te 7dni zeby miec nowe oferty to na dzien dobry wbijam te 1k spokojnie potem jest juz tylko gorzej ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

jeżeli masz w gildii naprawdę zaufanych ludzi i znasz ich bardzo długo to możesz zaproponować im kamyki duchowe za doładowanie sm lub bezpośrednio bonowanie albo dodawania (za kamyki) lub możesz tez ebo szkaty otwierać ;] z nich wypada dodani i zmiana bonu z reklamami nie ma sensu za wypełnienia zagranicznych grozi ban a polskie są ubogi i w ogóle 3/4 nie dochodzi chyba że na nupkach robić ;] jak tam chcesz reklamy dla mnie strata czasu no chyba że brakuje ci te 3-4sm albo chcesz na przepuche do v2

Opublikowano

UP@ Jaki ban -.- ? Oni przecież na tym jeszcze zarabiają ...

jak wy robicie sm przez bramki proxy to zal mi was koledzy :P

@up za wypelnianie zagranicznych offert nie ma bana , dziewne bo nie dostalem bana od prawie pol roku.

@wystarczy wejsc na

http://proxy-list.org/en/index.php

poszukac ip niemieckie , wkleic do mozilli i wejsc na metin2.pl i robic offerty

oferty wypelniacie wiadomo czym , a jak nie wiecie to

http://ermaloss.cc/

. to na tyle jak pomoglem to prosze o + jak macie pytania

to pisac pw tez postaram sie pomoc, potem wkleje emaile ktore dostalem za wypelnienie offert , bo widze ze kolega @up nie wierzy.

Opublikowano

Da radę ale musisz bardzo długo siedzieć przy tym a to jest nudne ja osobiście nie gram już w metina i nigdy tego nie rozbiłem

Opublikowano

Proste, zdobyć trochę kaski w Metinie np. na metkach w M2, kupować Fioletowe i Jasno Zielone ebonitowe szkatółki, a z nich może dropnąć dodanie, zmiana bonu oraz K. Duchowy :) Tak oto zrobiłem sobie eq 4b a po szkatółkach blasku eq 5B :)

PS. Sellasz kamyka i kupujesz następną.

e6rltz.jpg

Opublikowano

Albo sprzedawać yangi i za kase zdobytą z sprzedaży yang zakupić sm :D

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

1kkk = 10 zł

1kkk = 2x Szkatółka

Dodanie bonu = 99 SM

100 SM = 40 zł

40 zł = 4kkk

4kkk - 10-15 szkatułek

Więc opłaca się sprzedawać, czy kupować yang ?

Odp. Opłaca się kupować :)

e6rltz.jpg

Opublikowano

1kkk = 10 zł

1kkk = 2x Szkatółka

Dodanie bonu = 99 SM

100 SM = 40 zł

40 zł = 4kkk

4kkk - 10-15 szkatułek

Więc opłaca się sprzedawać, czy kupować yang ?

Odp. Opłaca się kupować :)

1kkk=10zl?

chyba kilka miesięcy temu

teraz 1kkk chyba 20-30zl

Opublikowano

Alver a w tej bajce byly smoki ? ... widac ze nawet tego nie robiles skoro mowisz ze 1,3k sm w 3h wyciagniesz jak w 10 h wyciagniesz 500 sm to jest dobrze

76561198017353072.png
Opublikowano

Temat do zamkniecia,

chciałem zapytać "Czy da sie zbonowac" a oni pisza mi swoje nie realne bajki

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...