Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, napisalem do supportu z prosba o zwrocenie IP za ezreala zgodnie z szablonem z tematu http://www.mpcforum.pl/topic/395885-tutjak-dostac-na-powrot-rpip-za-skinypostacie/

Hi, I have heard that there is a possibility of returning champion, so I asked if I could give ezreal? Those are not champions fell to my liking and did not fit my style of play. My account name: ***, Summoner name: ***, Server: EU Nordic & East, email: ***l. Excuse me, but I wrote an interpreter.

W odpowiedzi dostalem cos takiego:

Your request (#462730) has been received, and is being reviewed by our support staff.

To review the status of the request and add additional comments, follow the link below:

http://support.leagueoflegends.com/tickets/462730

To help expedite your request, if you have not yet included the following information (for any/all applicable accounts) when you submitted your ticket, please reply with the following information:

Username:

Summoner Name:

Email Address:

Server (US/EU):

Wydaje mi sie ze proszą mnie o podanie wszystkich danych ktore juz podalem, lamie troche Anglieski, moze chodzi o cos innego, nie wiem, potrzebuje pomocy!

Opublikowano

Wyślij to samo do nich co wysłałeś za 1 razem.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

to jest wiadomość systemowa, wyślij jeszcze raz i czekaj

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png