Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wtf authorizzation

Gość TheMorteMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś, po ściągnięciu klienta aIW mam błąd Steam Authorization Failed, problem pojawia sie 5 sekund po wbiciu na serwer. Pomocy!.

Opublikowano

Kur, pierwszy raz w to gram!. Nigdy w coda na cheatach nie grałem@@@.

Opublikowano (edytowane)

Witam nie tylko za chaety dostaje sie bana?a jak uzyjesz programu BanEvade to lajtowo po klopocie dziala na 100% na alterku nar...

Edytowane przez cenzo
Opublikowano

ba evade nie działa na 3 dniowe auto bany... On spoofuje xuid, a ban jest na GUID

No ale autor piszę że nie cheatusował. Tzn, iż... Nie wiem reinstall chyba...

DAJ

delete.png

Opublikowano

Mnie pomógł reinstall, a miałem tak samo : )

To pomógł ci, czy dalej to masz? :unsure:

ściagłem, z oficjalnej strony gotowca... .RAR

Wypakowałem to z 10 razy.

Opublikowano

(Alterivnet)Dziwne ze ban jest na ID bo tak nie jest.Ban jest na xuid co pokazuje -aCl?!BanEvade dziala mi na 3 dniowy ban jak i na SAF, sprawdzilem juz kilka razy.Niewiem chyba ze macie jakies inne wersje gry heh.. :P

Opublikowano

LUDZIE BAN NA XUID BYŁ PÓŁ ROKU TEMU.

TERAZ BAN JEST NA GUID, KTÓRY JEST USTALANY PRZEZ ADRES MAC KARTY SIECIOWEJ. Widzimy nasz guid przez wpisanie status w konsoli. Zmienimy go przez program do edycji adresu MAC, albo przez wymiane karty sieciowej.

DOSTARŁO.

Teraz do żeczy. Kolega nie dostał chyba bana, skoro nie cheatował. Poczekajmy 3 dni i zobaczymy wtedy.

DAJ

delete.png

Opublikowano

Kolego a co to jest do kur..y nedzy-( LSPXUID 1100001adb74254)- na to dostajesz BANA!!!!!!i tyle pisze sie DOTARŁO?

Opublikowano

Pisało... teraz jest

To jest ukryta treść, proszę

W dupie byłe s gówno widziałeś. Nie duzielaj się już nie na temat, a spróbuj pomóc autorowi który jak pisze NIE używał cheatów, i NIE dostał bana.

jak NIE dostał bana, to błąd leży gdzieś indziej. Ostatnio coś widziałem jak to rozwiązać. Ale nie pamiętam już, poszukaj gdziej jest na forum/googlach

DAJ

delete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...