Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PandoraMt2 Zarabianie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam sure WP lvl 101. Ciągle brakuje mi kasy, macie może jakiś sprawdzony sposób na zarabianie? Z góry dzięki, daję plusy/minusy i 5*.

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

metin2mod sf komenda /expd i /cguild robisz gildie np na 10 poziomie i dropisz sztabki na psach używając expbota na psach :) ja tak zarazbiam na virtualu expbot ustawiony na pelerynki 17 s mam i mi nie bierze wszystkich za 1 razem pozdrawiam

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Dzięki. Dałem plusa.

PS O ci chodzi w: " ja tak zarazbiam na virtualu expbot ustawiony na pelerynki 17 s mam i mi nie bierze wszystkich za 1 razem pozdrawiam" bo nie mogę zrozumieć.

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

virtualu czyli jaksi serwer metin2 priv ;]

a jak kolega wyzej napisal bardzo dobrze lecz radze isc dropic w swiatyni na tych orkach czy co tam jest ja w 1 noc zarobile m2kkk :pp

( tez gram na pando :P)

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

1Lv, gildia, dzikusy. 30min mam 500kk.

Jak się postarasz to w dzień masz 5kkk, jak ci się chce.

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano (edytowane)

robisz wp albo mentala dobijasz 70 level robisz gildie na postaci minimum 99 level dodajesz do niej dropka

na dropku idziesz do v2 i tam dropisz sztaby na szponach albo na większych spotach

i oddajesz cały czas expa na tę gildie aby cały czas dropiło tyle samo sztabek albo idziesz tym surą do v2 (atla) i dropisz brochy sellasz 1 za 100 kk i masz zarobkkii

Edytowane przez tomaszuuu

Obecny brak sygny :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...