Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką najgłupszą rzecz w życiu zrobiłeś/łaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule : P

Ja się pochwałe : DD

przez przypadek jebnełem w transformator i pozbawiłem 5tys. osób prądu na 1 dzień -.- : DD

skserowałem sobie twarz :D

może sobie coś jeszcze przypomne ; dd

shavarth.jpg
Opublikowano

Wyszedlem na balkon i nasikalem lysemu na glace .

Tanczac uderzylem przypadkowo dziewczyne , ze ta rozwalila pol parkietu dyskoteki

Naplulem kolesiowi gdy ziewal .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Grałem w metin2. Wstydzę się tego.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wydałem tysiąc złotych na WarRocka, a jeszcze głupsze jest to że tego nie żałuję, a wiem że to głupie ;/

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Moją nie wiem czy najgłubszą ale jest w czołówce 2 dni temu na dni morynia zajebałem się z kumplamy tylko że ja miałem zgona byłem na parkiecie nie wiem co tańczyłem chyba makarene , później sie wyjebałem na błoto i przyjebałem w bruk , hmm nie pamietam później gdzieś za scena gadałem z jakąś laską chyba gdzieś z nią szedłem nie wiem dalej nie pamietam , koledzy szukali mnie 2 godziny po całym moryniu jak mnie znaleźli to szedłem do najebany do jakiegoś samochodu i banią waliłem w okna , byłem bez butów , komurki , 3 złote skarpet .... buty rozumiem ale skarpety zajebać ??? Chryste nie wiem czy akurat mnie ojebali ale ktoś chciał mi oddać komure bo dzwonił do mnie , Za 9 miesięcy zapraszam na chrzciny ...

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Zajarałem z kumplami pomimo młodego wieku i jarałem przez parę miesięcy (Teraz staram się z tym skończyć)

Zakochałem się pomimo tego że wiedziałem że nic z tego nie będzie bo jestem za młody.

Fappowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...