Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czy zauważyliście spadek cen?

Alfons xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam weszłem po 10 dniach na metka , ponieważ byłem na obozie i patrzę a nagle tu kamole 700kk riby +9 300kk i inne ?? gram na serwie grymuar (s6) jesli u was też tak jest zdajcie swoje relacje.

PS: Temat będe odswieżać bedziemy tu wstawiali wiadomosci z ostatnich chwil.taka jest moja propozycja jak na TAK to proszę moderatora/kid moda o podpięcie tematu :)

Opublikowano

u nas tak ceny nie spadły nadal tak samo = (.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

oo widziałem dziś w mieście sklep z nazwą ,, Kamyki duchowe po 550kk '' ale nie wiem czy były bo jak weszłem do sklepu to ich nie było;/

pewnie jak były to zeszły w parę sekund

Opublikowano

Na Syriuszu masakra dosłownie wszystko tak spadło że miodzio :D . Kamol 50 kk , bodzio 20 kk , aura 25 kk :D . zasadzka (była 10) 4 kk :D małże chodziły po 20 - 30 kk teraz po 5-10 . Kocham ten serv :P . Dziś na fish bocie z 12 małzy(po 6kk ^^) mam koziki +9 , tarcze +8 . + 40 kk :D

Opublikowano

ja nie gralem w metka pol roku i jutro otrzymam woja 65 na eteorze to obczaje ceny. ale tak na allegro lookajac to ceny kamykow sa najdrozsze wlasnie na tym serwie od 10 do 12 zl. za kamyka trzeba dac :)

25pl1sh.jpg

Opublikowano

Może wreszcie gra na światach 1-10 zacznie nabierać sensu? Może Metek wróci do normalności?

s13 Ceny:

Kamol 750kk+

1291495354-U115053.png

Mój internet . :

1441719512.png

Opublikowano

Na s10 (GROMO) sytuacja u czerwonych:

- bodzio (20kk-50kk)

- kamyki (800-900kk)

- aura (80-100kk)

- mistrze poli (120-150kk :/)

- kawałki klejnotów (15-20kk)

- kzz (20kk)

- ognek+ (200kk+)

- zeby (40kk)

- ksiegi klatw (30kk)

- małże (75+kk)

- ebonit (50kk+)

- nieb. łzy/b. złto/ srebro (60kk/40-60kk/50kk+)

Powoli leci w dół, ale ulpeszacze niestety się trzymają.

Polecam gromadzenie gotówki, ja osobiście 6kkk mam i dalej zapełniam. Chce zbierać kasę (kamyki zostawiam dla siebie) i na allegro z tym wyskoczyc :D, może powróca czasy kiedy były 3 serwery, na obsydianie 1kk = 13 zł o.O, jeżeli nie wrócą boty, wszystko do tego zbierza, oby tak dalej!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja też z s6 (grymuar) i zauważyłem znaczną poprawe, a i botów jest chyba mniej...

Wcześniej nie widziałem k. duchowych w sklepach, a dziś po 700kk ;)

Według mnie to najgorsze są ceny KU i K.Duchowych, ponieważ cięzko zrobić skile, a tak to reszta powoli tanieje... (ale do starych cen ku ciezko będzie wrócić np. aura za max 5kk)

[size="3"][color="#00FF00"][font="Arial Black"]ZBIERAM +[/font][/color][/size]

[url="http://www.mpcforum.pl/user/343017-protetezz/"]Wbijać[/url]

[img]http://r9.fodey.com/2177/b092837fafca40cfb354a0d84c22a9fb.0.gif[/img]

Opublikowano

u mnie na serwie też spadają kamole były po 1kkk a dzisiaj juz po 650sellają (kirian) moze i dobrze inne tez spadają np lwia tarcza+9 była po 900kk a wczoraj ktoś chyba ze 2godziny pisał na czacie ze sellnie po 500kk

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...