Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar zrobić sobie dropka na metiny w m2. Jednak nie wiem za bardzo jak podejść do tego, który lvl wbić, kim grać, jak skille, staty i jakie przynajmniej eq bedzie potrzebne do w miare szybkiego pokonania metka.

Opublikowano

Ja na Pl'u miałem 26lvl dropka i dobrze mi nawet szło, codziennie około 30-40metków i niezły zysk był. Eq? Jakiś mieczyk, tygrysia/lwia+6/7 i zwykłe eq.

Opublikowano (edytowane)

Wojownik Body

Poziom: 35

Koń: Bojowy

Ekwipunek: Rib + 9 śr na + ( FMS też może być ) Tygrysia zbroja +9 Bojowa tarcza +6 ebonitowe kolczyki +6/7/8/9 srebrna bransoleta +8/9 oraz biżuteria z bonami do hp/krytyka

Skille: Aura M Berserk M

To najbardziej oczywiste rozwiązanie

Takim oto wojem metina będziesz rozwalał 30 sekund ( Cienia )

Edytowane przez XTheX
Opublikowano (edytowane)

Wole zrobić dropa na bojowcu bo zdecydowanie szybciej bym znajdywał te metki i szybciej bił ^^. A jak pakować w staty, 2 wit 1 sila?

Na razie to chce zarobić na eq dla mojej głowne postaci, mam tam trochę lepszego eq.

buty +1000pż

naszyjnik +1500pz

srebna +9

bojowa +8

wiec takie eq moge przerzucić jak bym dropił :P

Edytowane przez PanZycia
Opublikowano

Tak, spokojnie starczy takie eq, a staty to najpierw dawaj 2 wit 1 siła, a jak będziesz miał już 225 obrony, lub więcej to wtedy wszystko w siłę pakuj ;)

Opublikowano (edytowane)

Wojownik: 35Lv, bojowiec

Skille: Aby aura weszła na 17, reszta berek

Eq: Na dzikusy nie trzeba za dobrego, wystarczy ci nawet tylko bojowa+6, tradycyjny+6, zbrojke byle jaką najlepiej z kd speeda+2/3, i jakaś lepsza broń aby szybciej bić metki, np. Kosa+9 (kosztuje tyle co rib+6, ale kosa jest szybsza o wiele od riba)

Staty 2x Siła, 1x Wit

Obrony na dzikusy starczy z 200

Edytowane przez GothicussMT2

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...