Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposob na exp

kminiszpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebujemy 3 rzeczy:

Moda od Fajfel v0.2 :

link:

To jest ukryta treść, proszę

DinarBota od Adrenaliny :

link:

Moda na Broken Sunset OPK:

link:

I robimy tak :

Zamieniamy mape i items. bin dzieki temu bez cheata bd mogli zabijać zombie bo będą w 1dnym miejsce się respiły a także bd mieli unl ammo w PZF'ie a także 0 recoilu i spreadu w bazuce i 100% celność

Stajemy na skrzynkach Które dodają ammo i życie ( naprzeciwko ich respa ) i w dinar bocie ustawiamy auto shoot.

I w ten sposób na godzinkę możemy iśc robić coś innego wiedząc ze nasze konto jest w grze i ma się dobrze.

Najlepiej grać heavy trooper'em i ustawić żeby strzelał PZF'em

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Nie napisałeś, że to tylko działa na x64 ; )

I tak samo można zrobić, z hackiem który posiada opcję no recoil, no spread, unl ammo i zoombie OPK.

Więc jeśli mamy x32 to celujemy na zoombie, kladziemy coś na myszkę i gotowe ; )

A jeśli jest system x64 to auto Shot - ON i po kłopocie...

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jak ktoś ma problem z autoshotem to może spróbować taskera. Nie próbowałem czy działa ale tak na chłopski rozum, jeżeli taskerem zapamiętasz sekwencję ruchów (LPM, LPM) i ustawisz ultra fast. No to ultra fast bedzie klikał LPM a co za tym idzie.. Na 32 bitówkach będzie śmigać. Zaraz postaram się sprawdzić i jak zadziała to zrobie z tym tuta.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano (edytowane)

Ja mam lepszy.

Włączamy Encryptera: I edytujemy items bin dając w granacie na assaulta na ammo i magazineum albo -1, albo 99/99.

Zamieniamy items.bin

Tutaj: albo bierzemy moda na opk broken sunset, albo włączamy opk najlepiej Blacklegenda i najlepiej na blind bullet

Stajemy sobie gdzie chcemy, ponieważ mamy bardzo dużo granatów(prawie 10000)

Włączamy opk i albo zaklejamy myszkę taśmą tak aby strzelała, albo włączamy auto shot.

Za 15-20 minut zabijamy się, i włączamy od nowa (czas 17 minut dał mi ok. 1100expa).

@Topic: Na pewno się Twój przyda, ale uważam że lepsze jest opk, z tego względu, że gdy w kwadracie jest za dużo zombie, to mogą wyjść.

@Liczę na + za mój mini tut ;P

Co za idiota mnie minusuje?

Edytowane przez jendri

18590.png

29858.jpg

33207.png

Lubie +

Opublikowano

Ja mam lepszy.

Włączamy Encryptera: I edytujemy items bin dając w granacie na assaulta na ammo i magazineum albo -1, albo 99/99.

Zamieniamy items.bin

Tutaj: albo bierzemy moda na opk broken sunset, albo włączamy opk najlepiej Blacklegenda i najlepiej na blind bullet

Stajemy sobie gdzie chcemy, ponieważ mamy bardzo dużo granatów(prawie 10000)

Włączamy opk i albo zaklejamy myszkę taśmą tak aby strzelała, albo włączamy auto shot.

Za 15-20 minut zabijamy się, i włączamy od nowa (czas 17 minut dał mi ok. 1100expa).

@Topic: Na pewno się Twój przyda, ale uważam że lepsze jest opk, z tego względu, że gdy w kwadracie jest za dużo zombie, to mogą wyjść.

@Liczę na + za mój mini tut ;P

Zauważ że jak strzelasz z PZF ktore ma unl ammo to nie ma szans zeby w tym kwadracie bylo ich za duzo.

1325845644-U48159.gif
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...