Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking-dc

DroniC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

Mam problem ze srokingiem chodzi o ciągłe DC, jakieś errory itp itd przez co mi się gra wyłącza.Załóżmy wbijam do gry pełno ludzi sroking się ładuje po chwili error i co się okazuje ? Gra się wyłącza... mam tego dość co prawda kompa nie mam dobrego a wręcz słabego ale jeżeli wbijam nie używając bota to tak nie mam.I mam pytanie czy mam po prostu za słabego kompa na srokinga i muszę bota zmienić, albo po prostu coś mam źle ustawione w tym bocie. Proszę o odpowiedź

Admin Cienia
Opublikowano

Powiedź, wypisz jakie errory wyskakują bo tego jest w groma, nie wiadomo nawet jak ci pomóc.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

po 1 to oddznacz 'Allows refresh game' (czy jakos tak) w zakladce 'Other' po zalogowaniu na silka i bota i jeszcze wypisz bledy :P

Opublikowano

tak.

te ostatnie wersje srokinga bardzo mają wpływ na kompa.

Ja mam dośc dobrego i przy wbiciu na postać musze odczekać gdzieś z 10 sek żeby się ALL ogarnęło.

Jeżeli chodzą to ściągnij sobie te starsze wersje srokinga. One mniej obciążają kompa ;)

PzdR.

Admin Cienia
Opublikowano
tak.

te ostatnie wersje srokinga bardzo mają wpływ na kompa.

Ja mam dośc dobrego i przy wbiciu na postać musze odczekać gdzieś z 10 sek żeby się ALL ogarnęło.

Jeżeli chodzą to ściągnij sobie te starsze wersje srokinga. One mniej obciążają kompa ;)

PzdR.

Nie obciążają aż tak mocno żeby pobierać stare wersje, gdy odchaczy to refresh to ma się już spokój, mój brat ma słabszego kompa a i tak u niego te 3 boty można wycisnąć bez znacznych obciążeń procesora typu 100%

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...