Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZ SZUKAM BD 10 +

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

up: bo recoil się zwiększa

a oRAZ to o chamsy Ci chodzi? zagadaj z Lenartem

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

up: bo recoil się zwiększa

a oRAZ to o chamsy Ci chodzi? zagadaj z Lenartem

nie chodzi mu o chams ... pisał przecież unl ammo (czyt. unlimited ammo - nieskończoność amunicji)

jak Ci zwiększę ROF z np. 110 do 1 to będziesz zadowolony ? xD ledwo klikniesz lpm a ammo nie będzie xD napisz do jakiej broni to chcesz to zrobię.

unl ammo, ofc że można zrobić, ale jest tylko wizualne, potem broń strzela i nie zadaje obrażeń, więc po kiego wafla ? tak samo jak no recoil czy no reload ... też tylko wizualne są.

Specjalista
Opublikowano

nie chodzi mu o chams ... pisał przecież unl ammo (czyt. unlimited ammo - nieskończoność amunicji)

jak Ci zwiększę ROF z np. 110 do 1 to będziesz zadowolony ? xD ledwo klikniesz lpm a ammo nie będzie xD napisz do jakiej broni to chcesz to zrobię.

unl ammo, ofc że można zrobić, ale jest tylko wizualne, potem broń strzela i nie zadaje obrażeń, więc po kiego wafla ? tak samo jak no recoil czy no reload ... też tylko wizualne są.

no że o unl ammo chodz to wiem, ale nie wiem o co chodzi z oRAZ, co to wgl jest? bo on o to właśnie prosił,

swoją drogą jak tak zmodujesz CA to predzej czy później bana wyrwiesz

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

proszę.

http://sjp.pwn.pl/szukaj/oraz

oraz «spójnik używany do łączenia zdań lub innych wyrażeń, które odnoszą się do tych samych przedmiotów, osób lub faktów»

tutaj masz co to jest oraz.

prędzej czy później i tak dostaniesz bana za to że grasz w CA, więc dla mnie to bez różnicy.

Opublikowano

Unl ammo nie ma moda za bardzo.

To jest hack

W Vip hackach jest i miał być w publicu Black Cipher'ze 6

Co do speed fire jest hack i mod.

Mod dał ci lenny.

Speedfire jako rapid fire coś takiego jako hack.

Znajdziesz w B.C. 5 jeżeli jest jeszcze undetect

@Up on dobrze gada.

Więc za dużo się nie pocieszysz

prędzej czy później i tak dostaniesz bana za to że grasz w CA, więc dla mnie to bez różnicy.

Graj puki możesz :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...