Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] JAK BANUJA W ROMIE JAK TO PRZEBIEGA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

%Jak to wyglada np za posiadanie tego bota do farmienia np jezeli bede sobei gral na glownym koncie a na 2 koncie bedzie mi zbieral bot to te 2 konta mi zbanuja czy tylko te co bociło

% Czy banuja na postacie,e-mail czy id komputera czy jeszcze cos innego prosze o pomoc !! DAM + bo mi zwierzatko nic nie pomaga a boje sie tego uzyc chociaz na 30 min ...

add.png

Opublikowano

też mnie to interesuje czy za tego bota jest ban, co prawda dopiero używałem go wczoraj po raz pierwszy ale chodził przez całą noc, póki co postać nie została zbanowana

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jak będzie kolejna fala mass-banów to zostaniecie wyłapani po IP. Nie martwcie się, każdy bot tak skończy. Team nie banuje pojedynczo bo to nie ma większego sensu skoro na farmę milerów można wejść od 1 lv.

Opublikowano

dziś jest update ;)

całą noc znowu na bocie latała moja postać, ciekawe kiedy mogę spodziewać się bana, na grze i tak za bardzo mi nie zależy bo gram tylko czasami jak nie mam co robić

AQQa, nie wiem jakie tam jeszcze info potrzebujesz, ale obstawiam że chodzi Ci o post TheDarcnes , na farmie możesz robić misje na jajka i z nie dostajesz ciasteczko którym karmisz swojego peta i dodajesz statystyki, ew jak masz trochę kasy i brak chęci do robienia misji możesz wszystko kupić

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Chodzi mi czy banuja na ip komputera czy na ip net czy tylko postac uzywajaca bota.. bo mam na glownym koncie dosc spory lvl

add.png

Opublikowano

Chodzi mi czy banuja na ip komputera czy na ip net czy tylko postac uzywajaca bota.. bo mam na glownym koncie dosc spory lvl

Raczej tylko na konto

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano (edytowane)

Juz ci mowie drogi Botqu :huh: jesli juz beda banowac To w 1kolejnosci bana dostanie konto ktorym boczisz pozniej bana wylapia Wszystkie konta powiazane z botem czyli np twoje główne jesli wielokrotnie z bot konta przesyłałeś sobie złote jaja i ciasto milerów bedzie to zapisane w logach gry . Choc narazie slychac tylko ze allegrowiczow kupujacych golda banuja co do botow narazie nic o tym nie slychac

Edytowane przez xhanter
Opublikowano

Juz ci mowie drogi Botqu :huh: jesli juz beda banowac To w 1kolejnosci bana dostanie konto ktorym boczisz pozniej bana wylapia Wszystkie konta powiazane z botem czyli np twoje główne jesli wielokrotnie z bot konta przesyłałeś sobie złote jaja i ciasto milerów bedzie to zapisane w logach gry . Choc narazie slychac tylko ze allegrowiczow kupujacych golda banuja co do botow narazie nic o tym nie slychac

Jak bocił na jednym koncie to dostanie na niego bana - proste

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT