Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy emulator

IsoTope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś jest chyba nie tak z patchem jak wchodzę na postać to mam cały czarny ekran cały czas.

Opublikowano

znowu nie mogę się dostać na serwa czyżby to znów jakiś problem? :/, poza tym jak wchodzę na serwer to mam znów czarne okno i nic więcej nie wiem co się stało, i to nie wina clienta bo jak patchowalem na usa inne clienty typu black czy mako to było normalnie.

Opublikowano

nie mogę się zarejestrować bo wyskakuje błąd URL, jest wszystko tylko nie rejestracja

Opublikowano

jak kabinowales przy bazie danych to sie zwalil chyba proste no nie ? :D

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

root=baza danych(moim zdaniem) bo przeciez wystarczy miec baze danych z clientem i mozna grac ;] wiec raczej w cliencie nic nie robiles xD a pozatym samo sie nic nie robi :D a jesli sie samo cos zrobilo to napisz na pw to ci powiem co sie stalo na 95% ;]

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Ale ty nie masz zielonego pojecia co sie stalo, root sam zmienia IP..... nie wiadomo co sie dzieje juz napisalem do ziomkow emaila co sie dzieje.

Opublikowano

jakos moj serwer dziala i nie zmienia ip -_- nie mow mi ze nie mam zielonego pojecia bo mam swojego serwa i tylko bugi przeszkadzaja grac ...

Opublikowano

Tepy to mozesz byc ty skoro serwa nie potrafisz do porzadku doprowadzic .

Opublikowano

Panowie do góry "przemommz1" i "IsoTope" Otrzymujecie warna. Pogadajcie sobie na PW o takich sprawach.

2rc8k5i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...