Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy emulator

IsoTope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumie po co piszesz że to ty stworzyłeś ten emulator jak na forum konkurencyjnym tego emulatora masz taki sam nick i jakoś cie nie widać jesteś zwykłym membersem

A Emulator zrobił Wizatek :)

A i teraz jest nowy emulator co się odpala po przez nksp :)

Opublikowano

ThripleBash ty jesteś mądry ?? kto specjalnie dla ciebie bedzie wysyłał na jakiś tracker clienta który wazy 1gb. Takie mam małe pytanko czy działają konie ?? i smoki bo pograł bym na takim serwie z petami

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Pety działają. A co do wypowiedzi Usama Su kocken, to wizatek robi emulator dla wszystkich a ja nigdzie tam nie napisalem ze go stworzylem :)

Opublikowano

Czemu nie działa serwer ?? ? pobrałem client us spatchowałem i wkleiłem pliki z patch a potem ten 1 plik z patch2 i nie działa. Pisze ze failed to login to server

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

SalviaDivinorum miło, ze znow bedzie sie mozna zabawiac u ciebie :D. Jak z GM rozdajesz ponownie ?!

Opublikowano

Mam problem, zainstalowalem lc usa zrobilem update, wgralem twoj patch i jak chce odpalic gre przez ten plik w bin wyskauje cos takiego :

09d94c80545bf8ea.jpg

Opublikowano

@up to wiesz że serwer to totalne dno i nie wbije :P

Ten serwer i was ma ta sama wersje, te same bugi wiec wasz serwer to tez dno xD .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...