Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Bad Video Card Drivers" - Ati mobility radeon HD 4570

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moja koleżanka ma taki problem że wyskakuje jej "Bad Video Card Drivers". Minecraft'a chce odpalić na lapku lecz nie może.

Próbowała zainstalować inne sterowniki oraz sposób z przyśpieszeniem sprzętowym. Trochę dziwne ,że minecraft nie działa skoro na moim ATI Radeon 9600pro w starym kompie MC śmigał ,a na karcie z tytułu chodzi Crysis :O

Myślę że to sprawa sterów, ale nie wiem które wybrać. NA stronie producenta cisza, nie da się ściągnąć bo odsyła na stronę producenta laptopa :/

Pozdrawiam i myślę żę rozwiążemy ten problem ;)

Opublikowano (edytowane)

Wiesz co na youtubie jest duzo poradnikow jak to obejsc zobacz wiem ze to dziala bo robilem cos takiego na laptopie i smigalo

@EDIT

Ten sposob dziala na 100% testowalem ;D

Edytowane przez TwistQ

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano (edytowane)

I jak chcesz juz ten sposob to jak zrobisz wszystko co jest w poradniku to ten tekst"java -Xmx800m -jar "C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\.minecraft/Minecraft.jar" wklej go do notatnika zmien to "Pawel" (bo to nazwa kompa tego kolesia co w poradniku) zmien na nazwe komputera kolezanki i zapisz ten plik w formacie bat to jak sie bedzie na to klikac to odrazu sie wlaczy a nie przez cmd

@EDIT

NIe raczej nie bo mi sie wydaje ze to tylko do wlaczania a wersja bedzie z minecraft.jar z katalogu bin

Edytowane przez TwistQ

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD