Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział - 4story

Gość Owned!

Jesteś za stworzeniem tego działu?  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. .

• Tak
      72
    • Nie
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym nie zakładał nowego działu bo się nie opłaca. To jest polskie mmorpg czyli tak jak metin2(chodzi mi że spolszczone) i też dużo nobów gra w 4story., więc z tego działu zrobi się to co z metina2 jedno wielkie spamowisko, i nie bedzie tam pisanie o cheatach, botach itp. tylko o tym jak rozdawać skille, jaki kto ma lvl, jak przejść misje. Ja jestem na NIE.

halibel000001dk3.jpg

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ja bym nie zakładał nowego działu bo się nie opłaca. To jest polskie mmorpg czyli tak jak metin2(chodzi mi że spolszczone) i też dużo nobów gra w 4story., więc z tego działu zrobi się to co z metina2 jedno wielkie spamowisko, i nie bedzie tam pisanie o cheatach, botach itp. tylko o tym jak rozdawać skille, jaki kto ma lvl, jak przejść misje. Ja jestem na NIE.

Po części zgadzam sie z Tobą ale tylko po części;). Grałem w tą grę jakieś pół roku i jest zajefajna. Kultura ludzi jest nie porównywalna do tych z M2 (wiadomo że jest też dużo wyjątków). Ale mimo wszystko nie ma do niej za dużo cheatów więc..

Podsumowując nie warto robic new działu o owym 4story. Ze względu na brak cheatów do globala jeszcze coś by sie znalazło...

BIG BTW: Prosiłbym o zamkniecie... ;)

off

Opublikowano
Ja bym nie zakładał nowego działu bo się nie opłaca. To jest polskie mmorpg czyli tak jak metin2(chodzi mi że spolszczone) i też dużo nobów gra w 4story., więc z tego działu zrobi się to co z metina2

Jestem ciekaw, czy jakby nie było działu metin 2 mielibyśmy 85k ppl.

Opublikowano

A ja nie wiem ale chyba na nie bo grafa naprawdę shitowa jest.

Serw:Zpmt2 Shinsoo

Nick:TeeVeeX

Lvl:71

Skille:Sfera P,Ochronka P,Duszek P,Ogniste P,a reszta 1 pkt

Gildia:Ni Ma

Profka:Sura BM

Opublikowano

Wszyscy którzy mówią:

,,Durna gra''

bez uzasadnienia sami są durni...

Umiecie grać tylko w tibie i tępe napierdalanki?

Jestem za ponieważ zawsze jest to jakaś nowość a nie ciągnięcie monotonności 90% gier mmorpg, a wymyślenie strategi to zawsze jakiś ciekawy dodatek.

Za

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale to naprawde zwalona gra jak by zmienili grafike,potwory ich wygląd,itp to bym grał bo ludzie tam pomagaja i to tyle

mca.png
Opublikowano

Jakby pokemony miały lepszą grafikę od następnej części gta to też byś je wybrał? :(

Opublikowano

Jakby się chociaż 1 admin tym interesował to odpowiedziałby pewnie.. Ale widać, że olewają to.

Jak ktoś tutaj kiedyś wejdzie to niech zamknie bo to nie ma sensu.

Opublikowano

Lmfao. Chcecie dział? Napiszcie, że i tak nie powstanie (warunek: przewaga głosów na tak ) i żeby ktoś go zamknął :D Od 6:05 sposób sprawdzony xD Nie no joke. Coś nie widzę haxów do 4story (Grałem z 10 dni ), ale gg z dawaniem szansy :D

Opublikowano
tak sobie glosowaliscie i glosowaliscie a nikt do mnie pm nie wyslal ;]

Każdy wie, że masz skrzynkę ciągle full albo nie czytasz ;x

Opublikowano
Jak juz dzdial jest i haxy są to tylko zacząć grać w to trzeba ^_^

Żeby moda wyrwać? ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...