Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział - 4story

Gość Owned!

Jesteś za stworzeniem tego działu?  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. .

• Tak
      72
    • Nie
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proponuję żeby dodać nowy dział - 4Story. Opis gry i screeny znajdziecie niżej :) Chętni się znajdą, bo gra po polsku, bugi na pewno (bo gra od GameForge ^.^), hacki też.

Opis

4Story to historia trzech nieprzyjacielskich narodów Iberii: Derionów, Valorianów oraz Gorów. Zdecyduj się dla którego z nich chcesz walczyć. Bierz udział w bitwach, aby zapewnić twojemu wybranemu królestwu pokój oraz odkryć głęboko ukryte niezwykłe tajemnice otaczające historię walecznych narodów.Ty decydujesz o losach twojego wybranego królestwa. Odkryj świat 4Story i weź udział w fascynującej oraz trzymającej w napięciu grze z podziałem na role. Przeżyjesz w niej niesamowite przygody, a przemyślany system walki dostarczy ci możliwość wzięcia udziału w zaciętych i pełnych niespodzianek walkach i bitwach. Podróżuj w czasie i odkryj nieznane dotąd obszary. Staraj się sprostać i wypełnić przydzielone ci zadania oraz przezwycięż różnorodne trudności, które na ciebie czekają podczas gry.

Cechy

* Urozmaicona przyjemność gry poprzez liczne misje i fascynującą atmosferę z audiowizualnym opracowaniem NPC.

* Wstęp do zamkniętych obszarów (Dungeons) dla pojedynczych grup graczy, ryzykowne wyzwania i fantastyczne nagrody czekają na ciebie.

* Walcz zacięcie każdego dnia przeciwko innym graczom w wojnach podbojowych, a otrzymasz wspaniałe nagrody za twoje zwycięstwa.

* Utwórz drużyny i przeżyj wraz z innymi graczami nadzwyczajne i niepowtarzalne przygody, które dostarczą ci moc wrażeń. Prowadzić strategiczne walki za pomocą Systemu Sterowania Strategią Czasu Rzeczywistego.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4story - darmowa gra MMORPG. W Europie wydawana przez firmę Gameforge. W grze gracz może się wcielić jedną z 6 profesji. Gra podobna jest do gry World Of Warcraft, lecz ma słabszą grafikę. Utworzenie konta i i gra jest bezpłatna, lecz gracz może wykupić za prawdziwe pieniądze tzw. "Księżycowe Kamienie", dzięki którym można kupić wirtualne "wspomagacze", które dają przewagę nad niepłacącymi. Projekt 4story został wydany również w polskiej wersji i jest dostępny pod adresem www.4story.pl.

Screeny

screen17.jpg

screen13.jpg

screen15.jpg

screen12.jpg

screen7.jpg

screen6.jpg

Wypowiadajcie się.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na tak

Chociaż odrzuciła mnie od tej gry ta bajkowa grafika i te elfy itd.

Może kiedyś pogram znowu

@DOWN

TO może pogramy razem

Mam instalke bo grałem już

Tylko podaj kim i gdzie ?

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano

Oglądałem screeny na google, stronce i też mnie to odrzucało. Ale teraz wciągnęło :P

@up

Najlepiej to napisz na gg ^^

<<<

Opublikowano

lipa, zobacz co sie dzieje w dziale metina, a tu bedzie to samo

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

Opublikowano
opcja nr 3.

click > Huj, mnie to boli. <

nie gram w takie bajki :<

Opcja numer 3 znajduje się w prawym górnym rogu ekranu. Zwisa ci to? - nie zaznaczaj nic.

Opublikowano

Jestem na nie

Gra shitowa

niewiem jak można w to grać

odrzuca grałem 20m

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Jestem na nie najpier pokazcie ze sa jakies boty czity itp. bo bez tego to ten dzial bedzie nie potrzebny ;p

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

Może to was przekona ?

Teleport Hack 100%

Poszukałem...

Są hacki/boty

Tylko strony wam nie podam bo to reklama by była.

Jeśli komuś potrzeba i/lub nie wierzy to PW.

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...